AdSense haulle

Nykyisen AdSense haulle -palvelun muokkaaminen

Kun olet luonut ja tallentanut hakukoneesi, voit muokata asetuksia helposti uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset Haulle.
  3. Etsi luettelosta hakukoneesi nimi ja klikkaa sitä.
  4. Kun olet tehnyt muutokset, klikkaa Tallenna ja hanki koodi.
Useimmat muutokset näkyvät automaattisesti missä tahansa sivustollasi olevassa hakukoneessa. Hakukoodia ei tarvitse päivittää, ellet ole muuttanut hakukenttäsi ulkoasua, sivuston merkkijärjestelmää tai kieliasetuksia tai hakutulossivujesi sijaintia (oma sivusto tai Googlen ylläpitämä sivu).