AdSense haulle

Hakutulosten entistä tarkemmat muokkaus- ja hallintaominaisuudet

Jos AdSense haulle -palvelun ja täsmähakukoneen muokkausominaisuudet eivät vastaa tarpeitasi, sinun kannattaa tutustua maksulliseen yritysratkaisuumme, Google Site Search -palveluun. Google Site Search on maksullinen hakuratkaisu, joka tarjoaa enemmän hakutulosten muokkaus- ja hallintaominaisuuksia.

Esimerkkejä Google Site Searchin lisätoiminnoista:

• XML-sovellusliittymä
  • yritystason tuki
  • oman brändin käyttömahdollisuus (Googlen brändin sijaan)
  • mainoksia ei näytetä hakutulosten vieressä.

Lisätietoja ominaisuuksista, hinnoista ja ostamisesta on osoitteessa http://www.google.com/enterprise/search/products/gss.html.