Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Tilpass feedintegrerte annonser

Finn ut mer om innstillingene for feedintegrerte annonser og hvordan du kan stilmessig tilpasse slike annonser etter innholdet ditt.

Når du skal tilpasse en feedintegrert annonse, bør du følge denne sjekklisten:

• Velg de riktige elementene for annonsen din.

Har innholdet i feeden din for eksempel bare et bilde og en tittel? Hvis svaret er ja, kan du slå på Vis beskrivelse-innstillingen for annonsen.

• Velg størrelse for bildet og overskriften.

Hvis du for eksempel bruker mellomstore bilder i innholdet ditt, bør du velge et bilde i samme størrelse for annonsen. Hvis du bruker lange titler i innholdet, kan du slå på Lang-innstillingen for overskrifter for annonsen.

Eksempel på en feedintegrert annonse med en lang overskrift.
  • Match fargene med innholdet ditt.

Hvis du for eksempel bruker blå titler med fet skrift i innholdet, kan du angi det samme for annonsen din i Overskrift-delen.

• Match skriften og skriftstørrelsen med innholdet ditt.

Hvis du for eksempel bruker Roboto-skriften, bør du bruke samme de samme skriftinnstillingene for annonsen.

• Legg til polstring slik at annonsen er riktig innjustert i forhold til feeden.

Du må for eksempel påse at mellomrommet mellom bildet ditt og teksten din samsvarer med mellomrommet i innholdet ditt.

Eksempel på en feedintegrert annonse uten utfylling mellom bildet og teksten.
  • Finn ut hvorvidt du vil at teksten skal brytes rundt bildet ditt.

Hvis teksten for eksempel brytes rundt bildene i innholdet ditt, kan du slå på Tekstbryting-alternativet.

Eksempel på en feedintegrert annonse der tekstbryting er slått på.

Innstillinger for feedintegrerte annonser

Nedenfor beskriver vi alle innstillingene som er tilgjengelige for feedintegrerte annonser:

Globale alternativer

Med disse innstillingene kan du ta i bruk stiler som omfatter annonsen i sin helhet:

Innstilling Beskrivelse
Tillat valgte bannerannonser Slå på dette alternativet for å tillate visning også av utvalgte bannerannonser i den feedintegrerte annonseenheten din. Finn ut mer
Skrift Angi skriften som skal brukes i all annonsetekst. Du kan velge blant en rekke Google-skrifter.
Tekstbryting Slå på dette alternativet dersom du vil at teksten skal brytes rundt bildet.
Bakgrunnsfarge Angi annonsens bakgrunnsfarge.
Kantlinjer Angi stil for kantlinjene:
  • Angi størrelsen på kantlinjene i piksler.
  • Angi hvilken farge kantlinjen rundt annonsen skal ha.
Utfylling Angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for annonsen i piksler.

Bilde

Med disse innstillingene kan du angi stil for bildet i annonsen:

Innstilling Beskrivelse
Venstrejustert Velg dette alternativet om du vil at bildet skal være plassert på venstre side i annonsen.
Høyrejustert Velg dette alternativet om du vil at bildet skal være plassert på høyre side i annonsen.
Størrelse Angi størrelsen på bildet:
  • Velg et høyde- og breddeforhold på enten 1,91:1 eller 1:1 for bilder. Vi anbefaler at du velger det alternativet som er nærmest høyde- og breddeforholdet for bildene i feeden din.
  • Velg bildets bredde. Du kan angi bredden i prosent eller piksler.

Se artikkelen Slik finner du størrelsen på bilder i feeder.

Utfylling Angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for annonsen i piksler.

Overskrift

Med disse innstillingene kan du angi stil for annonsens tekst i overskriften:

Innstilling Beskrivelse
Kort Velg dette alternativet om annonsen skal ha en kort overskrift.
Lang Velg dette alternativet om annonsen skal ha en lang overskrift.
Stiler Velg stil for overskriften:
  • Angi overskriftens skriftstørrelse i piksler.
  • Velg hvorvidt annonsen skal være midtstilt eller høyre- eller venstrejustert.
  • Velg om du vil bruke fet skrift i overskriften.
  • Velg overskriftens skriftfarge.
Utfylling Angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for overskriften i piksler.

Beskrivelse

Med disse innstillingene kan du angi stil for beskrivelsesteksten i annonsen:

Innstilling Beskrivelse
Vis beskrivelse Slå på dette alternativet om du vil se annonsen beskrivelse.
Stiler Angi stil for beskrivelsen:
  • Angi beskrivelsens skriftstørrelse i piksler.
  • Velg hvorvidt beskrivelsen skal være midtstilt eller høyre- eller venstrejustert.
  • Velg om du vil bruke fet skrift i beskrivelsen.
  • Velg beskrivelsens skriftfarge.
Utfylling Angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for beskrivelsen i piksler.

Nettadresse

Med disse innstillingene kan du angi stil for annonsens visningsadresse:

Innstilling Beskrivelse
Stiler Angi stil for nettadressen:
  • Angi nettadressens skriftstørrelse i piksler.
  • Velg hvorvidt nettadressen skal være midtstilt eller høyre- eller venstrejustert.
  • Velg om du vil bruke fet skrift i nettadressen.
  • Velg nettadressens skriftfarge.
Utfylling Angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for visningsadressen i piksler.

Knapp

Med disse innstillingene kan du angi stil for knappen i annonsen:

Innstilling Beskrivelse
Skriftfarge Velg knappens skriftfarge.
Farge på kantlinjen Angi fargen på knappens kantlinje.