Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Om Multiplex-annonser

Multiplex-annonser är en formattyp med integrerade annonser där flera annonser visas i ett rutnät inom en annonsenhet. Formatet kan anpassas – du kan ändra formatet så att det passar din webbplats.

Utgivare placerar ofta multiplex-annonsenheter i slutet av artiklar eller i sidofält. Det är ett effektivt sätt att generera intäkter vid slutet av en användares resa på en webbsida eller webbplats. Med multiplex-annonsenheter kan du visa annonser för användare efter att de har konsumerat ditt innehåll.

Exempel

Följande bilder visar hur multiplex-annonser ser ut på datorer och mobila enheter.

Tips! När du skapar en Multiplex-annonsenhet kan du använda förhandsgranskning för att se olika alternativ för storlek och format.

Exempel 1: Multiplex-annonser på dator

Exempel 2: Multiplex-annonser på mobil enhet