Yleisiä mainoskoodin käyttöönottoon liittyviä ongelmia

Kun olet sijoittanut mainoskoodin sivustollesi, tarkista mainoksesi ja varmista, että ne toimivat odotetulla tavalla. Helppo tapa varmistaa, että AdSense-mainoskoodi on otettu käyttöön oikein, on tarkistaa mainoskoodi selaimen lähdekoodinäkymässä seuraavasti:

1. Avaa mainoskoodin sisältämä sivu selaimessasi ja tarkastele sen jälkeen sivusi lähdekoodia (jos esimerkiksi käytät Chromea, klikkaa sivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sivun lähdekoodi).
  2. Vertaa sivujesi lähdekoodin mainoskoodia AdSense-tilisi mainoskoodiin.

Mainoskoodisi pitäisi näkyä täysin samassa muodossa kuin AdSense-tililläsi näkyvä mainoskoodi.

Yleisiä mainoskoodiin liittyviä ongelmia

Mainokset eivät välttämättä näy sivustollasi, jos mainoskoodiisi liittyy jokin seuraavista ongelmista:

• Mainoskoodi ei näy kokonaan (esim. <script>- tai <ins>-tagi puuttuu).
  • Koko mainoskoodi näkyy yhdellä rivillä.
  • Mainoskoodissa on ylimääräisiä HTML-tageja.

Jos huomaat jonkin edellä kuvatuista ongelmista, kopioi oikea mainoskoodi AdSense-tilisi Mainokset-sivulta ja korvaa rikkinäinen mainoskoodi sillä. Lue lisätietoja mainoskoodin hankkimisesta ja kopioimisesta.

Jos tarvitset apua reagoivien mainosyksiköiden käyttöön, tutustu reagoivia mainosyksiköitä koskeviin teknisiin huomautuksiin.

Lisätuen saaminen

Jos tarvitset lisää apua mainoskoodin käyttöönotossa sivuillasi, suosittelemme hakemaan tietoa seuraavilla Google-hakutermeillä:

Jos käytät tällä hetkellä WYSIWYG-ohjelmistoa tai mitä tahansa muuta HTML-muokkausohjelmaa, suosittelemme perehtymään kyseisen ohjelmiston oppaaseen tai ottamaan yhteyttä tuotteen tekniseen tukeen.

Voit etsiä apua HTML-koodiin liittyviin ongelmiin myös AdSense-ohjekeskusteluryhmästä, jossa monet AdSense-julkaisijat jakavat tietojaan ja kokemuksiaan. Voit lähettää ryhmään omia kysymyksiäsi ja hakea tai selata mainoskoodin käyttöönottoon liittyviä vastauksia.