Koodin käyttöönotto-opas

Mainoskoodin liittäminen sivulle

Kun olet kopioinut mainoskoodin AdSense-tililtäsi, sinun on liitettävä se sivusi HTML-lähdekoodiin.

Tämä tehdään eri tavalla sen mukaan, mitä työkaluja käytät sivustosi muokkaamiseen:

Huom. Varmista ennen mainoskoodin lisäämistä sivulle, että sivusi on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukainen. Jos sivusi ei ole näiden käytäntöjen mukainen, pidätämme oikeuden lopettaa mainonnan sivustollasi ja/tai poistaa AdSense-tilisi käytöstä milloin tahansa.

HTML-editorit

Monet julkaisijat käyttävät tehokasta HTML-editoria, kuten Macromedia Dreamweaveria (näitä kutsutaan myös WYSIWYG- tai "What you see is what you get" ‑ohjelmistoiksi).

Voit varmistaa mainostesi toimivan oikein liittämällä mainoskoodin sivusi HTML-lähdekoodiin käyttämällä editorin HTML-näkymää tai HTML-koodin lisäystoimintoa. Jos liität mainoskoodisi WYSIWYG-näkymään (kuten suunnittelunäkymään), saatat saada virheilmoituksia.

Tarkista koodin liittämisen jälkeen, ettei ohjelmisto ole lisännyt koodiin ylimääräisiä tageja ja etteivät rivinvaihdot ole muuttuneet, sillä tällaiset muutokset saattavat estää mainoksiasi näkymästä oikealla tavalla.

Jos et löydä sivusi HTML-lähdekoodia editorista, etsi lisätietoa HTML-muokkausohjelmasi ohjekeskuksesta tai tukiryhmästä.

Sisällönhallintajärjestelmät (CMS-järjestelmät)

Jos käytät sisällönhallintajärjestelmää, katso alta, onko järjestelmässäsi AdSense sisäänrakennettuna tai tukeeko järjestelmä liitännäistä, jonka avulla voit ottaa AdSense-mainoskoodin käyttöön.

Sivustot, joilla AdSense on sisäänrakennettuna

Sisällönhallintajärjestelmät, joissa käytetään epävirallisia liitännäisiä

Alla mainitut sisällönhallintajärjestelmät (CMS-järjestelmät) käyttävät kolmannen osapuolen liitännäisiä AdSense-mainosten lisäämiseen järjestelmän luomille sivuille.

Google ei suosittele tai tue näitä laajennuksia. Voit kuitenkin käyttää niitä, kunhan sivullasi näkyvä mainoskoodi ei muutu eikä liitännäinen muokkaa sitä millään tavalla.

Käytätkö WordPressiä? Katso ohjeet AdSense-koodin lisäämiseen.

Jos tarvitset apua liitännäisen käytössä, tutustu sisällönhallintajärjestelmän viralliseen tukikeskusteluryhmään tai ota yhteyttä liitännäisen kehittäjään. Huomaa, että Google ei ole vastuussa haitallisista kolmannen osapuolen liitännäisistä.

PHP-sivustot

Vaikka AdSensen mainoskoodi sisältää JavaScript-muuttujamäärityksiä, se on itse asiassa HTML-koodia, joka on yhteensopiva useimpien PHP-sivustojen kanssa. Jos tarvitset apua mainoskoodin käyttöönotossa PHP-sivustolla, suosittelemme hakemaan lisätietoa verkosta esimerkiksi hakutermillä "AdSense php".

Lisäohjeita

Jos AdSensen käyttöönotto ei onnistu tietyssä sisällönhallintajärjestelmässä, suosittelemme hakemaan tietoa kyseisen sisällönhallintajärjestelmän nimellä (esim. Drupal tai WordPress) ja hakutermillä "AdSensen käyttöönotto".

Voit myös kysyä AdSense-yhteisössä, ovatko muut julkaisijat kohdanneet ja ratkaisseet vastaavia ongelmia. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan.