Annonseenheter

Om annonseenheter

En annonseenhet består av én eller flere Google-annonser som vises når en bestemt del av AdSense-annonsekoden kalles opp. Du kan opprette, tilpasse og administrere annonseenheter på Annonser-siden i AdSense-kontoen din. Med annonseenheter kan du kontrollere hvor annonsene dine vises. I tillegg er de integrerte annonseenhetene våre svært fleksible når det gjelder tilpasning.

Typer annonseenheter

AdSense har flere ulike typer annonseenheter. Hvis en bannerannonseenhet ikke dekker behovene du har på nettstedet ditt, kan du vurdere å bruke en av de mer spesialiserte annonseenhetene:

Annonseenhet Beskrivelse
Bannerannonser
  • Som skikkelige allroundere fungerer disse annonsene godt overalt.
  • Bannerannonser er som standard responsive annonser. Dette betyr at størrelsen automatisk tilpasses siden de vises på og enhetene brukerne benytter seg av.
  • De kan tilpasses for å vise faste annonsestørrelser.
  • De er også kompatible med AMP-sider.
Feedintegrerte annonser
  • Integrerte annonser som passer naturlig inn i feeder (f.eks. artikkel- eller produktlister) og gir en god brukeropplevelse.
Artikkelintegrerte annonser
  • Integrerte annonser som passer sømløst inn mellom avsnittene på sidene dine og gir en bedre leseopplevelse.
Relevant innhold
  • Med disse anbefalingene kan du promotere innholdet ditt overfor besøkende, noe som kan føre til at du får høyere inntekter og flere sidevisninger, og at folk bruker mer tid på nettstedet ditt.