Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Om den responsive adfærd for displayannonceenheder

Du kan bruge responsive annoncer til at give en god brugeroplevelse på dine sider. De ser godt ud på computer, tablet og mobilenheder. #responsiveads

Displayannonceenheder er som standard responsive. De giver dig mulighed for at understøtte en lang række enheder (dvs. computere, telefoner, tablets m.m.) ved automatisk at tilpasse annoncernes størrelse, så de passer til dit sidelayout. Uanset hvilken enhed brugere bruger, når du besøger dit website, kan displayannonceenheder hjælpe dig med at give dem en god annonceoplevelse.

Vigtige funktioner

• Automatisk tilpasning af størrelsen ud fra den tilgængelige plads. Med vores responsive annoncekode tilpasses annonceenhedens størrelse automatisk dit sidelayout. På den måde gør vi din kode simplere, så du kan spare tid og kræfter. Vi beregner den krævede størrelse dynamisk ud fra den ledige plads og størrelsen på ​​brugerens display.

• Ændring af annoncestørrelsen ved ændring af skærmretningen. Hvis layoutet på din responsive side ændrer sig, når enhedens skærmretning ændres (f.eks. når en tablet eller mobiltelefon skifter fra stående format til liggende format), anmoder vi om og indlæser en ny annonce i de korrekte dimensioner til at passe ind i det nye sidelayout.

Bemærk!
    • Når vi indlæser en ny annonce på grund af en ændring i skærmretningen, cachelagrer vi den oprindelige annonce, der blev vist. Hvis enheden vender tilbage til sin tidligere skærmretning, viser vi den oprindelige annonce igen i stedet for at indlæse en ny annonce.
    • Den nye visning af annoncerne, når skærmretningen ændres, forårsager yderligere annonceanmodninger, som kan medføre et lille fald i værdierne for RPM og CTR. Du kan dog være sikker på, at din samlede omsætning ikke forringes.
  • Annoncer i fuld bredde på mobilenheder. Vores eksperimenter har vist, at responsive annoncer i fuld bredde er mere effektive på mobilenheder i stående format. Da vi gerne vil hjælpe dig med at øge din omsætning, udvides vores responsive annonceenheder automatisk, så de bruger den fulde bredde af brugerens skærm, når enheden vender lodret.
    Bemærk!
    • Vi udvider kun responsive annoncer, når det er sandsynligt, at de er effektive, og det giver en god brugeroplevelse.
    • Du kan deaktivere responsive annoncer i fuld bredde ved at tilføje en tagparameter for responsive annoncer. Vær dog opmærksom på, at vi ikke anbefaler dig at gøre dette, da det kan påvirke din potentielle indtjening.

Tekniske overvejelser

I nogle situationer er du nødt til at gøre noget ekstra for at få en responsiv annonceenhed til at fungere korrekt:

• Dit website bruger JavaScript fra tredjepart. Hvis dit website bruger scripts, der køres før vores annoncekode til interaktive annoncer, f.eks. for at skjule annoncerne på siden, indtil den er helt indlæst, så kan vores annoncekode ikke beregne den krævede størrelse for den interaktive annonceenhed. Hvis dette er tilfældet, skal du foretage ændringer i koden og bruge CSS-medieforespørgsler til at angive størrelsen på annonceenheden. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer koden for din responsive annonce.
  • Der er ikke angivet en bredde for den overordnede container. Hvis du placerer din responsive annoncekode i en overordnet container, der ikke har angivet en eksplicit bredde, f.eks. fordi det er et svævende element, kan vores annoncekode ikke beregne den påkrævede størrelse for den responsive annonceenhed. I så fald skal du ændre din kode og anvende CSS-medieforespørgsler til at fastlægge den overordnede containers størrelse. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer koden for din responsive annonce.
  • Den overordnede container har en fast eller begrænset højde. Responsive annoncer bør ikke placeres i containere med fast eller begrænset højde, da de kan være højere på visse enheder eller browsere. Hvis du får behov for at begrænse højden på dine responsive annoncer, er du nødt til at ændre din kode og angive højden på den overordnede container via CSS-medieforespørgsler. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer koden for din responsive annonce.

Du skal desuden være opmærksom på følgende:

• Mobilenheder med dårlig forbindelse. Hvis du benytter en mobilenhed med dårlig forbindelse, kan du komme ud for, at browseren omformaterer, mens vores responsive annoncekode beregner den bedste standardhøjde til bredden på den overordnede container. Få flere oplysninger om omformatering af browseren.