Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Over advertentieblokken

Gebruik advertentiecode om ruimtes te maken op uw site waar u Google-advertenties wilt tonen #adunits #adcode

Een advertentieblok bestaat uit een of meer Google-advertenties die worden weergegeven met behulp van een AdSense-advertentiecodefragment. U kunt advertentieblokken maken, aanpassen en beheren op de pagina Advertenties in uw AdSense-account. Met advertentieblokken heeft u controle over waar advertenties worden weergegeven en met onze native-advertenties kunt u eenvoudig aanpassingen maken.

Typen advertentieblokken

AdSense biedt verschillende typen advertentieblokken. Als een display-advertentieblok niet voldoet aan de vereisten van uw site, kunt u een van onze speciale advertentieblokken gebruiken:

Advertentieblok Beschrijving
Display
  • Een uitstekende alleskunner, deze advertenties werken overal goed.
  • Display-advertenties zijn standaard responsief, wat betekent dat ze hun formaat automatisch aan uw paginalay-out en de apparaten van gebruikers aanpassen.
  • Ze kunnen worden aangepast om vaste advertentieformaten weer te geven.
  • Ze zijn ook geschikt voor AMP-pagina's.
InFeed
  • Native-advertenties die naadloos aansluiten bij een feed (bijvoorbeeld een lijst met artikelen of producten) en zo een prettige gebruikerservaring bieden.
InArticle
  • Native-advertenties die naadloos passen tussen de alinea's van uw pagina's en daardoor beter leesbaar zijn.
Multiplex-advertenties
  • Een op een raster gebaseerd advertentieblok waarin native advertenties worden getoond in de stijl van contentaanbevelingen.
Zoekmachine
  • Een door Google mogelijk gemaakte zoekmachine waarin advertenties worden weergegeven bij zoekresultaten.