AdSense haulle

Täsmähakukoneen lisäominaisuudet

Voit käyttää muita täsmähakukoneen tarjoamia toimintoja hallintaan ja muokkaukseen:

Tarkennukset ja tunnisteet
Tarkennukset ovat tunnisteita, joita liität verkkosivustoihin. Ne näkyvät linkkeinä hakutulosten yläpuolella, minkä ansiosta käyttäjät voivat tarkentaa hakujaan niillä. Kun käyttäjä klikkaa tarkennustunnistetta, sivustot, joihin olet liittänyt tunnisteen, saavat etusijan tuloksissa. Sivustojen tunnisteilla merkitsemisen lisäksi voit määrittää, mitkä sanat lisätään käyttäjien hakuihin, kun he klikkaavat tunnistetta. Tämä mahdollistaa entistä tarkemmin kohdistetut tulokset. Lisätietoja.

Sivustojen sulkeminen pois
AdSensella voit suodattaa mainoksia URL-osoitteiden perusteella, kun taas täsmähakukonetilissä voit suodattaa myös hakutulosten URL-osoitteita. Lisätietoja.

Yhteistyö
Yhteistyö on täsmähakukoneiden valinnainen toiminto, jolla muut luotetut käyttäjät voivat vaikuttaa täsmähakukoneeseesi. Muut käyttäjät voivat lisätä sivustoja hakukoneeseesi tai sulkea niitä siitä pois sekä soveltaa haun tarkennuksia niihin. Lisätietoja.