Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Automatische advertenties weergeven op uw Blogger-blog

U kunt inkomsten genereren met uw blog via automatische advertenties van AdSense. Automatische advertenties plaatsen automatisch advertenties op plaatsen waar ze waarschijnlijk goed presteren en mogelijk meer opbrengst genereren.

Voordat u begint

• Zorg ervoor dat uw Blogger-domein (bijv. mysite.blogspot.com) wordt vermeld als een geverifieerde site in uw AdSense-account. Zie Uw sites beheren in AdSense voor informatie over hoe u uw sitelijst weergeeft en een nieuwe site toevoegt.
  • Gebruik een thema dat er goed uitziet op verschillende apparaten, bijv. Contempo, Notable, Soho of Emporio.
  • Als u een thema gebruikt waarvoor u een mobiele versie moet selecteren, selecteert u de optie Nee. Bureaubladthema weergeven op mobiele apparaten en gebruikt u een responsief thema dat er op verschillende apparaten goed uitziet.
Opmerking: Als u uw thema in Blogger wijzigt, moet u de code voor automatische advertenties opnieuw aan uw blog toevoegen.

De code voor automatische advertenties toevoegen aan uw blog

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Klik op de blog waarop u automatische advertenties wilt weergeven.
  4. Klik in het linkermenu op Inkomsten.
  5. Klik onder 'Beheren hoe advertenties worden weergegeven op je blog' op de huidige instelling (bijv. Geen advertenties).
  6. Selecteer Automatische advertenties.
  7. Klik op Opslaan.

Automatische advertenties worden na ongeveer 10-20 minuten op uw pagina's weergegeven.

Als u een thema uit een klassieke versie gebruikt

U kunt ook thema's uit een klassieke versie gebruiken voor uw blog, maar u heeft dan geen toegang tot veel nieuwe functies, zoals de themaontwerper. Als u automatische advertenties in een thema uit een klassieke versie wilt implementeren, moet u eerst automatische advertenties instellen in AdSense. Voeg vervolgens de code voor automatische advertenties toe aan de HTML van uw blog in Blogger.

1. Klik in het linkermenu op Thema.
  2. Ga naar het gedeelte HTML van thema bewerken.
  3. Kopieer en plak de code voor automatische advertenties tussen de tags <head> en </head> in de HTML. Lees onze Implementatiehandleiding voor code als u niet precies weet hoe u dit moet doen.
  4. Klik op Thema opslaan.

Automatische advertenties worden na ongeveer 10-20 minuten op uw pagina's weergegeven.