Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Sitebeheer

AdSense-sitebeheer

Op de pagina Sites kunt u een lijst maken van uw sites die u in AdSense kunt gebruiken. Lees dit artikel voor meer informatie over AdSense-sitebeheer en de voordelen daarvan.

Als u advertenties wilt weergeven op een nieuwe site of blokkaderegels op siteniveau wilt instellen, moet u uw site eerst toevoegen aan de lijst met sites. U kunt alle sites toevoegen, zolang u de eigenaar bent en de site voldoet aan Programmabeleid van AdSense.

Door uw sites toe te voegen, wordt u beschermd tegen misbruik van uw advertentiecode door anderen. De sites in uw lijst met sites zijn de enige sites die uw advertentiecode mogen gebruiken. Als een site met uw advertentiecode niet in uw lijst met sites staat, worden er geen advertenties weergegeven op die site.

U kunt als volgt uw lijst met sites openen:

• Log in bij AdSense en klik op Sites.