Sivuston hallinta

Sivustojen hallinnointi AdSensessa

Sivustot-sivulla voit luoda luettelon sivustoista, joita haluat käyttää AdSensessa. Jos esimerkiksi haluat näyttää mainoksia uudella sivustolla tai asettaa sivustotason estosääntöjä, sinun on ensin lisättävä sivusto sivustoluetteloosi. Voit lisätä luetteloon minkä tahansa omistamasi sivuston, joka on AdSensen ohjelmasääntöjen mukainen.

Lisäämällä sivustoja voit estää mainoskoodisi väärinkäytön. Ainoastaan sivustoluetteloosi sisältyvät sivustot voivat käyttää mainoskoodiasi. Jos mainoskoodisi näkyy sivustolla, jota ei ole lisätty sivustoluetteloosi, mainoksiasi ei näytetä kyseisellä sivustolla.

Pääset katsomaan sivustoluetteloasi seuraavasti:

• Kirjaudu AdSenseen ja klikkaa Sivustot.

Aiheeseen liittyviä resursseja