Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Sivustojen hallinta

Sivuston poistaminen AdSense-sivustolistalta

Jos et enää halua käyttää tiettyä sivustoa sivustoihin liittyvään toimintaan (kuten mainontaan), voit poistaa sen sivustolistaltasi.

Huom. Jos poistat sivuston, sillä ei enää näy mainoksia.

Sivuston poistaminen

  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Sivustot.
  3. Klikkaa poistettavan sivuston vierestä Poista .
  4. Klikkaa Poista, niin sivusto poistetaan.

    Jos haluat lisätä sivuston myöhemmin takaisin listalle, meidän on tarkistettava uudelleen, että se on valmis mainontaan.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
5232808145070398871
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false