Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Privacy en berichten

Een nieuwe site toevoegen aan uw lijst met sites

Als u een nieuwe site beschikbaar wilt maken voor sitegerelateerde acties, zoals advertenties weergeven of blokkaderegels op siteniveau instellen, moet u de site eerst toevoegen aan uw lijst met sites.

Controleren of uw site klaar is voor advertentieweergave

Als u een nieuwe site toevoegt, voeren we een paar checks uit om vast te stellen of de site klaar is voor advertentieweergave. We verifiëren dat u de eigenaar bent en of uw site voldoet aan het Programmabeleid van AdSense. Meestal duurt dat enkele dagen, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 4 weken duren. We laten u weten wanneer we de controles hebben uitgevoerd en uw site klaar is voor advertentieweergave.

Welcome to the AdSense Site Approvals series

U vindt meer informatie over het proces voor sitegoedkeuring in onze videoserie over AdSense-sitegoedkeuring.

Een nieuwe site toevoegen

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
    Opmerking: Als we uw code hebben gedetecteerd op een andere site die nog niet op uw lijst van sites staat, wordt u gevraagd te bevestigen dat de site van u is. Als de site van u is, klikt u op Ja om de site toe te voegen aan uw lijst van sites.
  3. Klik op Site toevoegen.
  4. Geef de URL van uw site op.
    Opmerking: Als uw site op een van onze hostpartnersites staat (zoals Blogger of YouTube), gaat u naar de hostpartner om de site toe te voegen aan AdSense.
  5. Klik op Opslaan en doorgaan.

Uw site wordt toegevoegd aan de pagina Sites met de status Niet beoordeeld.

6. Koppel uw site aan AdSense.
    Kopieer en plak de code in de html-structuur van uw pagina, tussen de tags <head> en </head>. Meer informatie over hoe u advertentiecode toevoegt, vindt u in onze implementatiehandleiding voor code.
    Tip: Gebruikt u WordPress? Bekijk hoe u advertentiecode invoegt op uw WordPress-site.
    Bekijk een voorbeeld van een html-pagina waaraan de code is toegevoegd

<html>
    <head>
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    Dit is het head-gedeelte van uw pagina.
    <title>Voorbeeld-html-pagina</title>
    </head>
    <body>
    Dit is het body-gedeelte van de pagina.
    </body>
    </html>

7. Klik op Beoordeling aanvragen.

We controleren of uw site klaar is om advertenties weer te geven.

Tip: Zorg ervoor dat u de code plaatst op elke pagina waarop u advertenties wilt weergeven. Als onze controles zijn voltooid, is uw site klaar voor advertentieweergave. Meer informatie over hoe u advertenties op uw site kunt instellen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw site wordt goedgekeurd?