Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kvalificering

Äga webbplatsen som du vill använda för att delta i AdSense

För att kunna använda AdSense måste du ha åtkomst till HTML-källkoden för din webbplats och kunna placera AdSense-kod mellan <head>-taggarna på dina sidor. Om du registrerar dig med en webbplats som du inte äger (till exempel www.google.com) kan vi inte verifiera dig som webbplatsägare och aktiverar inte ditt konto.

Obs! Du får endast placera AdSense-kod på webbplatser som följer programpolicyerna för AdSense.

Om du använder ett innehållshanteringssystem (CMS)

Om du skapade din webbplats med ett CMS-system rekommenderar vi att du kontrollerar att du har åtkomst till webbplatsens HTML-kod, antingen via CMS-systemet eller via ett plugin-program eller tema. Vissa CMS-system, som Blogger, tillåter att du registrerar dig för AdSense utan att placera någon kod.

Tips!: Använder du WordPress? Få hjälp med att lägga till AdSense-kod.

Om du har en YouTube-kanal

Om du vill tjäna pengar på ditt YouTube-videoinnehåll måste du ansöka om att gå med i YouTubes partnerprogram. Om din YouTube-kanal redan är kvalificerad för intäktsgenerering kan du följa anvisningarna i YouTube Studio för att registrera dig för AdSense för YouTube.

Om du inte har en webbplats

Om du inte äger en webbplats eller om din befintliga webbplats inte är kompatibel med JavaScript kan du registrera dig när du har skapat din nya webbplats. Läs om hur du ser till att sidorna på din webbplats är redo för AdSense.

Registrera dig för AdSense