Criteria

Eigenaar zijn van de site die u wilt gebruiken om deel te nemen aan AdSense

Als u AdSense wilt gebruiken, heeft u toegang nodig tot de HTML-broncode van uw site. U moet AdSense-code tussen de <head>-tags van uw pagina's kunnen plaatsen. Als u zich aanmeldt met een site waarvan u niet de eigenaar bent (bijv. www.google.nl), kunnen we niet verifiëren dat u de eigenaar van de site bent en activeren we uw account niet.

Opmerking: U mag alleen AdSense-code plaatsen op een site die voldoet aan het programmabeleid van AdSense.

Als u een contentmanagementsysteem (CMS) gebruikt

Als u uw site met een CMS heeft gemaakt, adviseren we u te controleren of u toegang heeft tot de HTML van uw site via het CMS zelf of met een plug-in of thema. Via sommige CMS-systemen, zoals Blogger, kunt u zich aanmelden voor AdSense zonder een code te hoeven plaatsen.

Bent u WordPress-gebruiker? Dan kunt u hulp krijgen bij het toevoegen van AdSense-code.

Als u een YouTube-kanaal heeft

Als u inkomsten wilt genereren met uw YouTube-content, dient u een aanvraag in voor het YouTube-partnerprogramma. Als uw YouTube-kanaal al in aanmerking komt voor het genereren van inkomsten, volgt u de instructies in uw YouTube-account om u aan te melden voor AdSense.

Als u geen site heeft

Als u geen eigen site heeft of als uw bestaande site niet werkt met JavaScript, kunt u zich aanmelden wanneer u uw nieuwe site heeft gemaakt. Lees hoe u ervoor kunt zorgen dat uw sitepagina's klaar zijn voor AdSense.

Aanmelden voor AdSense