Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Möjligheter och experiment

Experiment med blockeringskontroller

Följande inställningar för annonsblockering är tillgängliga för experiment med blockeringskontroller:

Obs! Du kan bara köra ett enda experiment med blockeringskontroller åt gången.

Skapa ett experiment med blockeringskontroller

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Optimering och sedan på Experiment.
  3. Om du har andra aktiva experiment klickar du på Nytt experiment.
  4. Klicka på Skapa experiment på kortet Blockeringskontroller.
  5. Ge experimentet ett namn.
  6. Välj experimentinställningen du vill testa på rullgardinsmenyn (till exempel Känsliga annonskategorier).
  7. Klicka på Lägg till.
  8. Klicka på Tillåtna eller Blockerade vid varje kategori- eller annonsvisningsalternativ som du vill jämföra i experimentet.
  9. Klicka på Klar.
  10. Välj om du vill att Google ska utse vinnaren. Google tillämpar automatiskt den inställning som vinner när experimentet är slut.
  11. Klicka på Skapa. Experimentet övergår till aktivt läge och vi börjar samla in data.
Obs! Du kan behöva vänta några dagar innan de första resultaten av experimentet visas.