Mahdollisuudet ja kokeilut

Eston hallintaan liittyvät kokeilut

Eston hallintaan liittyvissä kokeiluissa voi käyttää seuraavia mainosestoasetuksia:

Huom. Sinulla voi olla kerrallaan käynnissä vain yksi eston hallintaan liittyvä kokeilu.

Eston hallintaan liittyvän kokeilun luominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Optimointi ja sitten Kokeilut.
  3. Jos sinulla on jo muita kokeiluja käynnissä, klikkaa Uusi kokeilu.
  4. Klikkaa "Eston hallinta" ‑kortista Luo kokeilu.
  5. Lisää kokeilulle nimi.
  6. Valitse avattavasta valikosta testattava asetus (esimerkiksi Arkaluontoiset mainosluokat).
  7. Klikkaa Lisää.
  8. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Sallittu tai Estetty kunkin sellaisen kategorian tai mainosten näytön käytöstäpoistovalinnan kohdalta, jota haluat vertailla kokeilussa.
  9. Klikkaa Valmis.
  10. Valitse, haluatko Googlen valitsevan voittajan puolestasi. Google käyttää voittanutta asetusta automaattisesti kokeilun päättymisen jälkeen.
  11. Valitse Luo. Kokeilu siirtyy Käynnissä-tilaan, ja aloitamme datan keräämisen.
Huom. Saatat joutua odottamaan muutaman päivän, ennen kuin kokeilun alustavat tulokset tulevat näkyviin.