Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Familier

Tag en annonceanmodning til børneorienteret behandling (TFCD)

Du kan markere dine annonceanmodninger, så de bliver behandlet som børneorienterede. Funktionen er designet til at gøre det enklere at overholde loven om beskyttelse af børns privatliv på nettet (COPPA, Children's Online Privacy Protection Act). Bemærk! Du har muligvis andre juridiske forpligtelser i henhold til COPPA. Læs FTC's retningslinjer, og rådfør dig med din advokat. Husk! Googles værktøjer har til formål at gøre det lettere at overholde loven, men de fritager ikke den enkelte udgiver for dennes lovmæssige forpligtelser.

Når du bruger denne funktion, inkluderes en TFCD-parameter (Tag for Child Directed Treatment) i dine annonceanmodninger. Parameteren betyder, at interessebaseret annoncering og remarketingannoncering enten deaktiveres eller tillades for det indhold. Parameteren påvirker ikke din brug af Googles nøgleværdier. Derfor skal du sikre dig, at enhver brug af nøgleværdier er i overensstemmelse med COPPA-reglerne. Se vores COPPA-retningslinjer for at få flere oplysninger.

Hvis TFCD-parameteren medtages i en annonceanmodning, har den forrang i forhold til eventuelle indstillinger, der anvendes på websiteniveau.

Retningslinjerne nedenfor beskriver, hvordan du markerer dine tags som børneorienterede, og omfatter følgende emner.

Hvis du bruger Googles annonceringstjenester og gerne vil implementere børneorienteret behandling på website- eller appniveau snarere end i dine annonceanmodninger, kan du se Tag et website eller en annonceanmodning til børneorienteret behandling. Bemærk! Som indholdsejer med kontrol over dit website eller din app kan du som regel kontrollere, hvordan dit indhold behandles i forhold til COPPA-reglerne. I nogle tilfælde begynder Google dog muligvis – selv uden at have modtaget en opfordring hertil fra din side – at behandle dit website eller din app som børneorienteret på grund af vores egne forpligtelser i henhold til COPPA-reglerne. I sådanne tilfælde forsøger vi at underrette dig om dette, og du kan bruge værktøjer til at angive en bestemt behandling.

Google Publisher-tags (GPT)

Hvis du bruger GPT, kan du markere en annonceanmodnng med børneorienteret status ved hjælp af følgende API-opkald:

googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(int options);

Angiv parameteren options til heltalsværdien 1 for at markere annonceanmodningen som børneorienteret og til 0 for annonceanmodninger, der ikke er børneorienterede.

Du skal sikre, at de indstillinger, du angiver, træder i kraft, før der anmodes om annoncer på siden, ved at foretage GPT API-kaldet setTagForChildDirectedTreatment tidligt i eksekveringen af din side. Hvis du ikke foretager kaldet tidligt nok, bliver anmodningen om børneorienteret status måske ikke taget i betragtning ved alle annonceanmodninger. For eksempel skal du sikre dig, at dit kald til setTagForChildDirectedTreatment udføres før eventuelle kald til googletag.enableServices(), googletag.pubads().display(...) og googletag.pubads().definePassback(...).display() (ikke en udtømmende liste).

Hvis du bruger asynkron tilstand, vil efterfølgende kald til opdatering af eventuelle annoncepladser (ved hjælp af googletag.pubads().refresh) tage højde for ændringer foretaget ved hjælp af setTagForChildDirectedTreatment efter den sidste anmodning i forbindelse med annoncepladsen.

Når API-kaldet er blevet foretaget for at markere annonceanmodning med en børneorienteret status, kan værdien fjernes. Når værdien er fjernet, vil eventuelle yderligere annonceanmodninger inden for samme sidevisning falde tilbage til indstillingen på websiteniveau, hvis det er relevant. Du kan fjerne den børneorienterede status ved hjælp af følgende API-kald:

googletag.pubads().clearTagForChildDirectedTreatment();

Efter kaldet setTagForChildDirectedTreatment vil alle de efterfølgende annonceanmodninger overholde indstillingen, indtil den ændres eller slettes.

Eksempel på et synkront GPT-kodestykke
<script type="text/javascript">  (function() {    var useSSL = 'https:' == document.location.protocol;    var src = (useSSL ? 'https:' : 'http:') + '//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js';    document.write('<scr' + 'ipt src="' + src + '"></scr' + 'ipt>'); })();
</script>
<script type='text/javascript'>    googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(1);    googletag.defineSlot('/1234/sports/football', [728, 90],'div_1')       .addService(googletag.pubads());    googletag.pubads().enableSyncRendering();    googletag.enableServices();
</script>
Eksempel på et asynkront GPT-kodestykke
<script type="text/javascript">  var googletag = googletag || {};  googletag.cmd = googletag.cmd || [];  (function() {    var gads = document.createElement("script");    gads.async = true;    gads.type = "text/javascript";    var useSSL = "https:" == document.location.protocol;    gads.src = (useSSL ? "https:" : "http:") + "//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js";    var node =document.getElementsByTagName("script")[0];    node.parentNode.insertBefore(gads, node);   })();
</script>
<script type='text/javascript'>  googletag.cmd.push(function() {    googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(1);    googletag.defineSlot('/1234/sports/football', [728, 90],'div_1')       .addService(googletag.pubads());    googletag.enableServices();  });
</script>

GPT-tags for tilbagesendte eksponeringer

GPT-tags for tilbagesendte eksponeringer kan benyttes til at vise annoncer fra en Google Ad Manager-udgiver til en anden udgiver, uanset om denne bruger Google Ad Manager-annoncevisning eller en annonceserver fra en tredjepart. Tags sendes fra Google Ad Manager-udgiver A til udgiver B, hvor de behandles ved hjælp af udgiver B's annonceserver.

Hvis du bruger GPT-tags for tilbagesendte eksponeringer, kan du markere en annonceanmodning med børneorienteret status ved at medtage følgende i dit API-opkald:

setTagForChildDirectedTreatment(int options);

Angiv parameteren options til heltalsværdien 1 for at markere annonceanmodningen som børneorienteret og til 0 for annonceanmodninger, der ikke er børneorienterede.

Når du bruger tags for tilbagesendte eksponeringer, anmodes der om den første annonce fra Google Ad Manager til udgiver A ved hjælp af enten TFCD=1, TFCD=0 eller ingen af mulighederne. Når annoncematerialet vises på siden, "arver" makroen %%TFCD%% værdien fra den oprindelige annonceanmodning. Anmodningen til udgiver B om annoncer foretages med værdien fra den første annonceanmodning. Anvendelsen af makroen %%TFCD%% fungerer kun, hvis både udgiver A og udgiver B bruger Google Ad Manager-annoncevisning.

Eksempel på et GPT-kodestykke for tilbagesendt eksponering
<script src="http://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js">  googletag.pubads().definePassback("123456/ad/unit", [100,200])     .setTagForChildDirectedTreatment(1)
    .display();
</script>
Eksempel på et GPT-kodestykke for tilbagesendte eksponeringer, der anvender makroen %%TFCD%%
<script src="http://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js">  googletag.pubads().definePassback("123456/ad/unit", [100,200])     .setTagForChildDirectedTreatment(%%TFCD%%)
    .display();
</script>

Få flere oplysninger om GPT-tags for tilbagesendte eksponeringer og Google Ad Manager-makroer.

Simple webadresser

Hvis du bruger simple webadresser, kan du markere en annonceanmodning med børneorienteret status ved at føje parameteren tfcd=[int] direkte til webadressen i taganmodningen. Du skal angive parameteren tidligt i tagget. Placer det blandt de første 500 tegn for at være på den sikre side. Angiv tfcd=1 for at markere anmodningen om annoncer som børneorienteret eller tfcd=0 for annonceanmodninger, der ikke er børneorienterede. Eksempel:

https://securepubads.g.doubleclick.net/gampad/ad?tfcd=1&iu=/12345/adunit&sz=728x90&c=12345

SDK for annoncer til Google Mobil

Som appudvikler kan du angive, om du vil have, at Google skal behandle dit indhold som børneorienteret, når du foretager en annonceanmodning.

Du kan angive tagForChildDirectedTreatment for at indikere, om dit indhold skal behandles som børneorienteret med henblik på at overholde COPPA-reglerne. Læs udviklerdokumentationen til Android og iOS for at få flere oplysninger.

Børneorienteret behandling i forbindelse med formidling
DFP-formidling gør det nemmere at overholde den amerikanske lov om beskyttelse af børns personlige oplysninger på nettet (COPPA, Children's Online Privacy Protection Act).
Angiv tagForChildDirectedTreatment(true) i SDK for annoncer til Google Mobil for at indikere, at dit indhold skal behandles som børneorienteret i overensstemmelse med COPPA. Google gør denne angivelse tilgængelig for tredjepartsannoncenetværk i forbindelse med formidling for at gøre det nemmere at overholde COPPA. Få flere oplysninger
DoubleClick for Publishers fungerer blot som en platform. Annonceringsforholdet er mellem mobilappudvikleren og tredjepartsannoncenetværket, så det er udviklerens ansvar at sikre, at hvert tredjepartsannoncenetværk viser annoncer, der behandler udviklerens indhold som børneorienteret i overensstemmelse med COPPA.

Googles SDK for interaktive medieannoncer (til video)

I videoanmodninger kan du angive, at du ønsker, at Google behandler dit videoindhold som børneorienteret, når du føjer parameteren tfcd=1 til dit annoncetag. Du kan gøre dette med et manuelt oprettet tag for en mastervideo eller ved hjælp af en hvilken som helst af de platformspecifikke IMA-SDK'er (HTML5, iOS eller Android).

Hvis din videoafspiller bruger Google Ad Manager-funktionen til indsættelse af dynamiske annoncer, kan den også medtage parameteren tfcd=1 i en anmodning om video-on-demand (VOD) eller livestreaming, så parameteren videregives til eventuelle inkluderede annonceanmodninger.