Hakumainokset

Hakumainokset on AdSense for search (AFS) ‐ominaisuus, jonka avulla voit kaupallistaa sivustosi hakutulossivut. Kun käyttäjät kirjoittavat hakulausekkeita sivuston hakukenttään, Google näyttää käyttäjän hakulausekkeeseen kohdistetut mainokset hakutulossivuilla. Kun käyttäjät klikkaavat jotakin näistä mainoksista, saat lisää hakumainostuloja.

Huom. Jos sivustollasi ei vielä ole hakua, mutta uskot, että siitä voisi olla hyötyä, voit lisätä sivustolle Googlen hakukoneen, joka voi tarjota sekä haun että hakumainostuloja.

Hyödyt

• Lisää hakumainostuloja: Hakumainoksissa käytetään hakulauseketta, jotta mainokset ovat osuvia ja auttavat kaupallistamaan sivuston hakutulossivuja. Kun käyttäjät klikkaavat näitä mainoksia, saat lisää hakumainostuloja.
  • Pääsy Google-hakuverkostoon: AdSense for searchin avulla saat pääsyn kaikkiin hakumainosbudjetteihin mainoskampanjoissa, jotka sisältyvät Google-hakuverkostoon. Näin voit saada lisätuloja pelkän Google Display ‐verkoston käytön sijaan.
  • Yksityisyyden suojaaminen: Hakutulossivuilla näkyvät mainokset kohdistetaan käyttäjän kirjoittamaan hakulausekkeeseen varsinaisen käyttäjädatan sijaan.
  • Saumaton integraatio ulkoasua muokkaamalla: Hakumainoksille voi valita sivuston ulkoasuun sopivan tyylin. Voit valita niin mainosten koon, sijainnin, värin kuin fontinkin.

Näin Hakumainokset toimii

Jos haluat käyttää Hakumainokset-ominaisuutta sivustollasi, sinun on luotava hakumainostyylejä AdSense-tililläsi. Hakumainostyylien avulla voit muokata hakumainosten tyylin vastaamaan hakutulossivujen ulkoasua ja parantaa näin tuloksia ja käyttökokemusta.

Hakumainostyylien käytön aloittaminen

AdSensessa voi valita hakumainostyyleille erilaisia teemoja. Käytössä on useita asetuksia, joilla voit tehdä teemoista juuri sellaisia kuin käyttäjät haluavat.

Näin voit aloittaa hakumainostyylien käytön:

1. Luo hakumainostyyli.
  2. Hae hakumainostyylin koodi ja ota hakumainostyyli käyttöön sivustollasi.

Sivulla voi olla useita hakumainoksia eri mainossäilöissä. Mainoksia voi olla esimerkiksi hakutulosten yläpuolella, oikealla puolella, niiden seassa tai sivun lopussa. Päätät itse, mihin hakumainokset sijoitetaan. Hakumainokset tekee Googlelle yhden tehokkaan mainospyynnön, jonka myötä lisätään mainokset kaikkiin sivulla oleviin mainossäilöihin.

Huom. Muista noudattaa Custom Search ‐mainoksia koskevia käytäntöjä sijoittaessasi Hakumainoksia.
Huom.: AdSense for Searchia (AFS) ei tueta mobiilisovelluksissa.