Bränditurvallisuus

Yleiskatsaus Ad Review Centeriin

Ad Review Center helpottaa sivustollasi näkyvien mainosten tarkistamista ja hallintaa. Kun otat Ad Review Centerin käyttöön, voit tarkistaa yksittäisiä näkyneitä mainoksia ja valita, haluatko niiden näkyvän sivuillasi jatkossakin. Pääset alkuun tutustumalla oppaaseen, jossa kerrotaan, miten voit tarkistaa mainokset Ad Review Centerin avulla.

Näin käytät työkalua

Alla olevassa tekstissä kuvailtu Ad Review Center AdSensen käyttöliittymässä
  1. Suodattimet. Tarkenna hakua tilan, tarkistuksen tai tuotteen mukaan. Voit tarkistaa mainokset ja sallia tai estää niitä tarpeen mukaan.
  2. Suodata tai hae. Hae tiettyjä mainoksia tekstin mukaan tai käyttämällä lisäsuodattimia (esim. mainosverkosto tai ‑tyyppi).
  3. Hae kuvan mukaan. Hae mainosta ja estä se kuvan perusteella lataamalla PNG-tiedosto, joka on kooltaan alle 3 Mt. Lue lisää kuvahausta.
  4. Valitse kaikki. Tee muutoksia kaikkiin katsomallasi sivulla oleviin mainoksiin (esim. "Estä", "Estä ja tee ilmoitus" tai "Merkitse tarkistetuksi").
  5. Lajitteluperuste. Valitse, miten mainokset lajitellaan.
  6. Mainosten katselualue. Tarkista useilla sivuilla olevat mainokset kerralla. Alareunasta voit valita, kuinka monta mainosta sivulla näkyy, ja siirtyä sivulta toiselle.
  7. Katso mainoksen tiedot. Klikkaa mainosta, niin näet esimerkiksi sen kuvat tai mainosmuodot, metadataa, mittareita ja muita samantyyppisiä mainoksia. Lue lisää mainosten tarkistamisesta tietonäkymässä.
  8. Estä mainos. Jos näet mainoksen, josta et pidä, voit estää sen nopeasti.
  9. Lisää toimia. Tästä voit tehdä lisätoimia, kuten estää mainoksen, tehdä siitä ilmoituksen tai etsiä muita samantyyppisiä mainoksia.

Tärkeää tietoa Ad Review Centeristä

• Työkalu löytyy AdSense-, Ad Manager- ja AdMob-tilin Bränditurvallisuus-sivulta.
  • Se tukee kaikkien kohdistustyyppien (asiayhteys, personoitu ja sijoittelu) mainoksia.
  • Työkalun suodatus- ja hakutoimintojen avulla voit hakea mainoksia, jotka haluat tarkistaa ja estää.
  • Se ei tue kaikkia AdSense-tuotteita.
  • Mainoksia voi estää vain tuotetasolla, ei sivustokohtaisesti.
Huom. Mainosten estämistä kannattaa käyttää säästeliäästi. Kaikkien mainosten salliminen edistää kilpailua mainoshuutokaupassa, koska tällöin yhdestä impressiosta kilpailee suurin mahdollinen määrä mainoksia.

Usein kysyttyä

Alla on vastauksia Ad Review Centeriä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miksi estetyt mainokset näkyvät edelleen Ad Review Centerissä?

Kun estät mainoksen mainostajan URL-osoitteen tai mainosluokan mukaan, mainos saattaa edelleen odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä. Tämä johtuu siitä, että Ad Review Centerissä näkyvät kaikki mainokset, jotka ovat saaneet vähintään pienen määrän impressioita 30 viime päivän aikana.

Näin ollen URL-osoitteen tai kategorian mukaan estettyä mainosta ei heti poisteta Ad Review Centeristä, koska sillä on yhä vanhoja impressioita 30 viime päivän ajalta. Sen sijaan mainos siirtyy alaspäin tarkistettavien mainosten luettelossa (mainokset on asetettu paremmuusjärjestykseen niiden saamien näyttökertojen perusteella), kunnes sen saamat näyttökerrat eivät enää ylitä vähimmäisrajaa, ja mainos poistuu luettelosta.

Miksi estettyjä mainoksia näkyy edelleen sivuillani?

Mainoksen estämisestä voi mennä 24 tuntia, ennen kuin mainos lakkaa näkymästä sivustollasi. Tämä ei riipu siitä, onko mainoksesi ollut hyväksytty aiemmin tai vain epäsuorasti sallittu.

Huomaa myös, että kun estät mainoksen URL-osoitteen tai mainosluokan mukaan, mainos saattaa edelleen odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä.