Mainosten salliminen ja estäminen

Mainosten tarkistaminen Ad Review Centerissä

Ad Review Centerissä voit tarkastella ja käsitellä yksittäisiä mainoksia, jotka on näytetty sivuillasi.

Mainosten tarkistaminen

Valitse Tarkistamaton-välilehti, niin näet mainokset, jotka ovat näkyneet sivustollasi viimeisten 30 päivän aikana. Jotta voit varmistaa, että tarkistat aina tärkeimmät mainokset ensin, mainokset on luokiteltu niiden saamien näyttökertojen mukaan. Huomaa, että mainosten on täytynyt saada vähintään pieni määrä näyttökertoja, jotta ne voidaan tarkistaa.

Käy kaikki mainokset läpi. Saat lisätietoja klikkaamalla mainosta. Yksityiskohtaisessa näkymässä on mainoksen täysikokoinen esikatselu ja esimerkiksi sen koon, tyypin, URL-osoitteen, Google Ads ‑tilin ja mainosverkoston tiedot.

Jotta voit paremmin päättää, mitkä mainokset estetään, annamme seuraavat tehokkuuteen liittyvät tiedot kustakin mainoksestasi:

• Impressiot: Näyttää kaavion mainoksen impressioiden määrästä päivää kohden viimeisen 30 päivän ajalta. Kaaviosta näet, onko mainosta näytetty viime aikoina tai onko mainoksen näyttäminen lopetettu kokonaan. Huomaa, että vaikkei mainosta olisi näytetty viime aikoina, se saatetaan vielä näyttää (ellei sitä ole estetty). Mitä pitempään mainosta ei näytetä, sitä epätodennäköisempää se kuitenkin on.
Voit hakea tiettyjä mainoksia kirjoittamalla tekstin hakupalkkiin tai käyttämällä suodatusvaihtoehtoja, jotta löydät mainoksia Ad Review Centerissä. Voit esimerkiksi hakea mainoksia tekstin, URL-osoitteen tai niiden julkaisijan verkkotunnuksen perusteella.

Mainosten merkitseminen tarkistetuiksi

Jos haluat, että mainosta näytetään jatkossakin sivuillasi, voit merkitä sen tarkistetuksi. Tällöin mainos siirtyy Tarkistettu-välilehdelle, eikä sitä tarvitse tarkistaa enää uudelleen.

Yksittäisten mainosten merkitseminen tarkistetuiksi:

• Vie hiiri mainoksen päälle, klikkaa Valitse tämä mainos Valitse ja sitten Merkitse tarkistetuksi.

Kaikkien sivun mainosten merkitseminen tarkistetuiksi:

• Valitse Merkitse kaikki tarkistetuiksi.

Mainosten estäminen

Jos haluat, ettei mainos näy enää sivuillasi, voit estää sen. Estämäsi mainokset siirretään Estetyt-välilehdelle.

Mainoksia voi estää seuraavalla tavalla:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja valitse Estä tämä mainos Estä.

Jos haluat estää kaikki Google Ads ‑tilin mainokset, toimi seuraavasti:

• Klikkaa mainosta ja valitse Estä tili yksityiskohtaisessa näkymässä.

Kaikki kyseisen Google Ads ‑tilin mainokset estetään aina tästä lähtien. Tämä koskee kaikkia kohdistustyyppejä (asiayhteys, kiinnostuksen kohteet ja sijoittelu).

Huomaa, että Google Ads ‑tilin mainosten estäminen saattaa pienentää tulojasi.

Jos haluat nähdä estämiesi Google Ads ‑tilien luettelon, toimi seuraavasti:

• Valitse Lisää Lisää ja sitten Näytä estetyt Google Ads ‑tilit.

Estetyt Google Ads ‑tilit luetteloidaan tilin nimen eli Google Ads ‑tilin verkoston tai yrityksen nimen perusteella. Jos tilin nimi on Anonyymi mainostaja, kyseinen Google Ads ‑mainostaja ei ole määrittänyt verkoston tai yrityksen nimeä.

Mainoksiin tehdyt päivitykset tulevat voimaan sivuillasi muutaman tunnin kuluessa.

Muutitko mieltäsi?

Kun olet käsitellyt mainosta tai Google Ads ‑tiliä, voit valita Kumoa välittömästi sen jälkeen. Voit myös tehdä muutoksia myöhemmin seuraavissa kohdissa:

• Mainokset: voit poistaa mainoksen eston Estetyt-välilehdellä, kun valitset kohdan Kumoa tämän mainoksen esto Estä.
  • Google Ads ‑tilit: Kun haluat poistaa Google Ads ‑tilin eston, valitse Lisää Lisää ja sitten Näytä estetyt Google Ads ‑tilit. Tämän jälkeen valitse Google Ads ‑tilin kohdalta Kumoa esto.

Käsittelemäsi mainokset ja Google Ads ‑tilit päivittyvät sivuillasi yhden vuorokauden kuluessa.