Mainosten salliminen ja estäminen

Mainosten tarkistaminen Ad Review Centerissa

Ad Review Centerissa voit katsoa yksittäisiä mainoksia, joita on näytetty sivuillasi, ja tehdä niitä koskevia valintoja.

Mainosten tarkistaminen

Valitse Tarkistamaton-välilehti, niin näet mainokset, joita on näytetty sivustollasi 30 viime päivän aikana. Huomaa, että mainosten on täytynyt saada tietty vähimmäismäärä impressioita, jotta ne voidaan tarkistaa.

Voit valita, missä järjestyksessä tarkistamattomat mainokset näytetään:

• Eniten impressioita: Mainosten järjestys perustuu siihen, kuinka monta impressiota ne ovat saaneet. Jos valitset tämän vaihtoehdon, tarkistat ensin mainokset, joita on näytetty eniten.
  • Priorisoitu tarkistusta varten: Mainokset priorisoidaan niiden potentiaalisesti arkaluontoisen sisällön perusteella tai siksi, että niiden ennustetaan saavan jatkossa paljon impressioita. Jos valitset tämän vaihtoehdon, tarkistat ensin tärkeimmät mainokset.

Käy kaikki mainokset läpi. Voit klikata mainosta, jos haluat nähdä lisätietoja. Yksityiskohtaisessa näkymässä voit esikatsella mainoksen oikeassa koossa ja nähdä erilaisia tietoja, kuten mainoksen koon, tyypin, kohde-URL:n, Google Ads ‑tilin ja mainosverkoston.

Jotta sinun on helpompi päättää, mitkä mainokset estetään, näytämme kaikista mainoksista seuraavat kehitykseen liittyvät tiedot:

• Impressiot: Näyttää kaavion mainoksen impressioiden määrästä päivää kohden viimeisen 30 päivän ajalta. Kaaviosta näet, onko mainosta näytetty viime aikoina tai onko mainoksen näyttäminen lopetettu kokonaan. Huomaa, että vaikkei mainosta olisi näytetty äskettäin, se saatetaan vielä näyttää (ellei sitä ole estetty). Tämä on kuitenkin sitä epätodennäköisempää, mitä pidempi aika mainoksen näyttämisestä on.
Vinkki: Jos haluat hakea Ad Review Centerista tiettyjä mainoksia, voit käyttää hakukenttää tai suodatusvaihtoehtoja. Voit hakea mainoksia esimerkiksi tekstin, kohde-URL:n tai julkaisijan verkkotunnuksen perusteella.

Mainosten merkitseminen tarkistetuiksi

Jos haluat, että mainosta näytetään jatkossakin sivuillasi, voit merkitä sen tarkistetuksi. Tällöin mainos siirtyy Tarkistettu-välilehdelle, eikä sitä tarvitse tarkistaa enää uudelleen.

Merkitse yksittäinen mainos tarkistetuksi näin:

• Vie hiiri mainoksen päälle, klikkaa Valitse tämä mainos Valitse ja valitse Merkitse tarkistetuksi.

Merkitse kaikki sivun mainokset tarkistetuiksi näin:

• Valitse Merkitse kaikki tarkistetuiksi.

Mainosten estäminen

Jos haluat, ettei mainos näy enää sivuillasi, voit estää sen. Estämäsi mainokset siirretään Estetyt-välilehdelle.

Mainoksia voi estää seuraavalla tavalla:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja klikkaa Estä tämä mainos Estä.

Estä kaikki tietyn Google Ads ‑tilin mainokset näin:

• Klikkaa mainosta ja valitse yksityiskohtaisesta näkymästä Estä tili.

Tämän jälkeen kaikki kyseisen Google Ads ‑tilin mainokset estetään. Tämä koskee kaikkia kohdistustyyppejä (asiayhteys, kiinnostuksen kohteet ja sijoittelu).

Huom. Google Ads ‑tilin mainosten estäminen voi pienentää tulojasi.

Jos haluat nähdä luettelon estämistäsi Google Ads ‑tileistä, tee näin:

• Klikkaa Lisää Lisää ja valitse Näytä estetyt Google Ads ‑tilit.

Estetyt Google Ads ‑tilit näytetään tilin nimen (eli Google Ads ‑tilin verkoston tai yrityksen nimen) mukaan. Jos tilin nimen kohdalla lukee "Anonyymi mainostaja", kyseinen Google Ads ‑mainostaja ei ole määrittänyt verkoston tai yrityksen nimeä.

Mainoksia koskevat päivityksesi tulevat voimaan sivuillasi muutaman tunnin kuluessa.

Muutitko mieltäsi?

Kun olet tehnyt mainosta tai Google Ads ‑tiliä koskevan valinnan, voit klikata heti Kumoa. Voit kumota valintasi myös myöhemmin tekemällä näin:

• Mainokset: Voit kumota mainoksen eston siirtymällä Estetyt-välilehdelle ja klikkaamalla Kumoa tämän mainoksen esto Estä.
  • Google Ads ‑tilit: Voit kumota Google Ads ‑tilin eston klikkaamalla Lisää Lisää, valitsemalla Näytä estetyt Google Ads ‑tilit ja klikkaamalla sitten haluamasi Google Ads ‑tilin vierestä Kumoa esto.

Mainoksia tai Google Ads ‑tilejä koskevat päivityksesi tulevat voimaan sivuillasi vuorokauden kuluessa.