Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Aanmelden en activeren

Wat te doen als AdSense uw account niet kan activeren

Als u wilt weten waarom uw AdSense-account niet kan worden geactiveerd, logt u in bij AdSense of leest u de e-mail die we u hebben gestuurd. De belangrijkste redenen waarom we een account niet kunnen activeren, worden hieronder beschreven.

Er is een probleem met de content op uw site

Bekijk het programmabeleid van AdSense om ervoor te zorgen dat uw site hieraan voldoet. Houd er rekening mee dat we alle pagina's van uw site kunnen controleren, niet alleen de URL die u bij uw aanmelding heeft opgegeven en waar u de code heeft geplaatst. Log in bij AdSense nadat u de content heeft aangepast en bevestig dat u de problemen op uw site heeft opgelost. We gaan dan verder met de activering van uw AdSense-account.

Bekijk meer informatie over hoe u problemen met de content van uw site kunt oplossen.

U heeft 2 accounts

Het AdSense-beleid staat maar 1 account per uitgever toe. Als u een e-mail van AdSense krijgt waarin staat dat uw account niet kan worden geactiveerd vanwege een dubbel account, moet u uw andere account sluiten, inloggen bij AdSense en bevestigen dat het account is gesloten. We gaan dan verder met de activering van uw AdSense-account.

Opmerking: Uitgevers van wie de accounts zijn beëindigd vanwege ongeldig verkeer of beleidsschendingen, mogen volgens de Algemene Voorwaarden van AdSense geen nieuw AdSense-account openen.