Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aanmelden en activeren

Uw AdSense-account is niet goedgekeurd

Soms moet u een paar problemen oplossen voordat u AdSense kunt gebruiken. Als u wilt weten waarom uw AdSense-account niet is goedgekeurd, logt u in bij AdSense of leest u de e-mail die we u hebben gestuurd. De belangrijkste redenen waarom we een account niet kunnen goedkeuren, worden hieronder beschreven.

U heeft 2 accounts

Het AdSense-beleid staat maar 1 account per uitgever toe. Als u een e-mail van AdSense krijgt waarin staat dat uw account niet kan worden geactiveerd vanwege een dubbel account, moet u uw andere account sluiten, inloggen bij AdSense en bevestigen dat het account is gesloten. We gaan dan verder met de activering van uw AdSense-account.

Opmerking: Uitgevers van wie de accounts zijn beëindigd vanwege ongeldig verkeer of beleidsschendingen, mogen volgens de Algemene Voorwaarden van AdSense geen nieuw AdSense-account openen.

Grijs icoon Beleid. Er is een probleem met de content op uw site

Bekijk het programmabeleid van AdSense om ervoor te zorgen dat uw site hieraan voldoet. Houd er rekening mee dat we alle pagina's van uw site kunnen controleren, niet alleen de URL die u bij uw aanmelding heeft opgegeven en waar u de code heeft geplaatst. Log in bij AdSense nadat u de content heeft aangepast en bevestig dat u de problemen op uw site heeft opgelost. We gaan dan verder met de activering van uw AdSense-account.

Problemen met de content op uw site oplossen

Hier volgt een lijst van veelvoorkomende problemen met content en wat u kunt doen om ze op te lossen:

Onvoldoende content

Uw site bevat te weinig tekst en/of uw site lijkt 'in aanbouw'. Sites moeten voldoende content van hoge kwaliteit bevatten om een nuttige gebruikerservaring te bieden en om ons in staat te stellen relevante advertenties aan gebruikers weer te geven.

• Zorg ervoor dat uw pagina's voldoende tekst bevatten. Sites die voornamelijk afbeeldingen, video's of Flash-animaties bevatten, worden mogelijk niet goedgekeurd.
  • Uw content moet hele zinnen en alinea's bevatten, niet alleen koppen.
  • Zorg ervoor dat uw site voltooid en actief is. Dien geen aanvraag in als uw site nog 'in aanbouw' is of slechts uit een sitetemplate bestaat.
  • Als u uw site koppelt aan AdSense, plaatst u de advertentiecode op een live pagina van uw site. Testpagina's die leeg zijn, op de code na, worden niet goedgekeurd.

Problemen met de kwaliteit van uw content

Er zijn problemen met de kwaliteit van de content op uw site. We zijn van mening dat uw site niet genoeg originele, interessante content bevat die waardevol is voor gebruikers. Als uitgever moet u unieke, relevante content bieden die gebruikers een reden geeft uw site te bezoeken.

Thin content (and why quality content matters) | Sustainable Monetized Websites
  • Plaats de advertentiecode niet op automatisch gegenereerde pagina's of op pagina's met weinig tot geen originele content.
  • Laat uw site niet deelnemen aan partnerprogramma's als dit gebruikers onvoldoende meerwaarde oplevert. Als content uit partnerprogramma's geen aanvullende functies biedt, mag deze maar een klein deel uitmaken van de totale content op uw site.
  • Bekijk het Spambeleid voor Google Zoeken voor meer informatie over hoe u een positieve gebruikerservaring kunt bieden.

Schendingen van het contentbeleid

Uw site voldoet niet aan het beleid van AdSense.

Duplicate content (and what to do with it) | Sustainable Monetized Websites

Problemen met de sitenavigatie

Tijdens onze beoordeling hebben we geconstateerd dat navigeren op uw site lastig is. Uw site moet een positieve gebruikerservaring bieden met een duidelijke navigatie en een overzichtelijke indeling.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites
  • Bied uw bezoekers een duidelijke navigatiestructuur, zodat ze door de pagina's kunnen klikken en de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Mogelijke navigatieproblemen zijn onder meer: omleidingen, pagina's waarvoor inloggen is vereist, pagina's met beperkte toegang, links die niet werken, buitensporig veel pop-ups, dialers en pagina's die in aanbouw of nog niet actief zijn.
  • Raadpleeg het programmabeleid voor meer informatie.

Problemen met uw verkeersbronnen

Er zijn problemen met de verkeersbronnen van uw site. Google-advertenties mogen niet op pagina's worden geplaatst die verkeer van bepaalde bronnen ontvangen. Uitgevers mogen bijvoorbeeld niet deelnemen aan paid-to-click-programma's, geen ongewenste e-mails sturen en geen advertenties weergeven als gevolg van de acties van een software-app.

Traffic fluctuation (and ensuring healthy navigation) | Sustainable Monetized Websites

Niet-ondersteunde taal

De content van uw site is grotendeels opgesteld in een taal die AdSense momenteel niet ondersteunt. Bekijk de lijst van talen die AdSense ondersteunt.

• Overweeg uw site te vertalen in een ondersteunde taal. Voor de aangepaste site kunt u vervolgens een nieuwe aanvraag indienen.
  • Als u een andere site in een van onze ondersteunde talen heeft, kunt u uw aanvraag opnieuw indienen voor die site.