Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Hvorfor innholdet er avgjørende for annonsemålrettingen

Som du kanskje vet, gjennomsøker AdSense innholdet på nettsidene dine og leverer annonser som passer til dette innholdet. Hvis du har lite innhold, kan det være vanskelig for søkeroboten å identifisere sikkert hva sidene handler om. Dermed kan du oppleve at det vises annonser som ikke er direkte relevante for sidene dine.

Thin content (and why quality content matters) | Sustainable Monetized Websites
En enkel måte å løse dette problemet på, er å fylle sidene med engasjerende innhold. Jo mer målrettet, tekstbasert informasjon du gir søkeroboten, jo enklere blir det for systemet vårt å finne ut hva sidene dine handler om, og tilby relevante Google-annonser. På denne måten fungerer AdSense-programmet mer effektivt, noe som gir positive utslag for brukerne og for annonsørene som markedsfører produkter og tjenester på sidene dine.
Her er en enkel beregning som forklarer det hele:
  1. Innholdsrike sider = godt målrettede annonser
  2. Godt målrettede annonser + interesserte brukere = høy klikk- og konverteringsfrekvens
  3. Høy klikk- og konverteringsfrekvens = gode resultater!

Dermed fungerer Google-annonsene på nettstedet ditt som et supplement, slik at brukerne får nyttig informasjon som er relevant for innholdet du har investert så mye arbeid i. Når du optimaliserer sidene dine med kvalitetsinnhold, blir det enklere for oss å hjelpe deg.