Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AMP-advertenties

Over Accelerated Mobile Pages (AMP)

Accelerated Mobile Pages (AMP) is een open-sourceproject gericht op verbetering van mobiel internet. Hiervoor wordt een framework geboden waarmee u contentpagina's kunt maken die altijd snel worden geladen. De gemiddelde AMP-pagina laadt in minder dan 1 seconde vanuit Google Zoeken. Uitgevers constateren hierdoor een toename in het verkeer en ook dat gebruikers meer tijd op hun pagina's doorbrengen.

Improving your site performance through AMP

Inkomsten genereren met uw AMP-pagina's

AMP-pagina's worden geschreven in AMP HTML. Daarom vereisen AMP-advertentieblokken een andere advertentiecode dan de gebruikelijke AdSense-advertentiecode. Lees meer informatie over hoe u een voor AMP geschikt display-advertentieblok maakt.