Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Skillnad mellan AdSense och Google Ads

Jämför annonsörsprodukter med utgivarprodukter

Google AdSense är för utgivare. Om du äger eller hanterar webbplatser, bloggar eller forum och vill tjäna pengar på dem kan Google AdSense-programmet vara något för dig. Annonser visas på din digitala egendom och du kan tjäna pengar baserat på antalet personer som ser eller interagerar med dessa annonser. Andra plattformar för utgivare är Google Ad Manager och AdMob. Läs mer i Jämför Ad Manager, AdSense och AdMob.

Google AdSense-logotyp.
Testa AdSense »

Google Ads-programmet är avsett för annonsörer. Om du vill marknadsföra dina produkter eller tjänster på en webbplats eller i en app, med avsikt att utöka din verksamhet eller försäljning, är Google Ads något för dig. Dina annonser visas i Googles sökresultat och i vårt nätverk med utgivarwebbplatser. Läs mer om Google Ads och börja annonsera på www.ads.google.com.

Google Ads-logotyp
Testa Google Ads »