Pyydetyt mainostyypit ‑kategoria

Tämä ilmaisee mainostyypin, jollaisen näyttämistä sivustosi on pyytänyt (esim. Teksti, Teksti tai Display, Linkkiyksikkö, Osuva sisältö/Mainoksia). Tämä kategoria näyttää mainostyypit, joita olet määrittänyt sivustosi pyytämään.

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainostyypin yhteydessä saatetaan näyttää erilaisia mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Mainosyksikkösi saattaa näyttää erilaisia Display-mainoksia, kuten animoituja kuvia ja HTML5-mainoksia. Näytetyt mainostyypit ‑raportista näet yksityiskohtaisen erittelyn mainoksista, joita sivustollasi näytettiin.

Arvot

• Teksti
  • Teksti tai Display
  • Linkkiyksikkö
  • Display
  • Natiivi/Mainos
  • Natiivi/Osuva sisältö/Mainoksia
  • Natiivi/Osuva sisältö/Ei mainoksia
  • Muu