Dimensionen "Annoncetyper, der blev anmodet om"

Denne dimension viser de annoncetyper, du har konfigureret dit website til at anmode om visning af, f.eks. tekstannoncer, tekst- og displayannoncer, linkenheder, Matchet indhold med annoncer osv.

Hvilke typer annoncer der bliver vist, afhænger af den aktuelle annoncekonfiguration. Lad os eksempelvis sige, at du har konfigureret en annonceenhed til at anmode om displayannoncer. Der kan i så fald blive vist forskellige typer displayannoncer i din annonceenhed, f.eks. animerede billedannoncer og HTML5-annoncer. I rapporten Viste annoncetyper får du en udførlig oversigt over, hvilke annoncer der rent faktisk er blevet vist på dit website.

Værdier

• Tekst
  • Tekst og display
  • Linkenhed
  • Display
  • Native/annonce
  • Native/Matchet indhold/med annoncer
  • Native/Matchet indhold/uden annoncer
  • Andet