Advertentie-indelingsdimensie

Hoe de advertentie aan de gebruiker is getoond. Is de advertentie bijvoorbeeld rechtstreeks in de content van uw pagina weergegeven, is deze bovenaan uw pagina weergegeven, enzovoort.

Waarden

• In-page: De standaardwaarde voor advertenties die in uw content worden weergegeven in plaats van als overlay.
  • In-feed: Native ads die naadloos in een lijst met artikelen of producten op uw site passen. Meer informatie
  • In-article: Native ads die door Google zijn geoptimaliseerd, zodat u mooie advertenties tussen de alinea's op uw pagina's kunt plaatsen. Meer informatie
  • Ankeradvertenties: Mobiele advertenties die aan de rand van het scherm van de gebruiker blijven plakken en gemakkelijk kunnen worden gesloten. Meer informatie
  • Tussenadvertenties: Mobiele advertenties op volledig scherm die worden weergegeven terwijl er een nieuwe pagina op uw site wordt geladen. Ze kunnen op elk gewenst moment door de gebruiker worden overgeslagen. Meer informatie
  • Overig: Andere advertentie-indelingen.