Dimensie 'Weergegeven advertentietypen'

Het type advertentie dat daadwerkelijk op uw site is weergegeven. Als u bijvoorbeeld een advertentieblok heeft opgegeven voor display-advertenties, kunt u deze dimensie gebruiken om precies te zien welke soorten display-advertenties in uw advertentieblok zijn weergegeven, zoals geanimeerde afbeeldingen, HTML5, enzovoort.

Afhankelijk van uw advertentie-instellingen kunnen er binnen het gevraagde advertentietype verschillende typen advertenties worden weergegeven. Stel dat u een advertentieblok heeft ingesteld voor display-advertenties. In uw advertentieblok worden mogelijk verschillende typen display-advertenties weergegeven, zoals geanimeerde afbeeldingen, HTML5, enzovoort. Met de dimensie 'Aangevraagde advertentietypen' kunt u zien welk advertentietype door uw site is aangevraagd.

De dimensie 'Weergegeven advertentietypen' vervangt de dimensie 'Advertentietypen', die is beëindigd.

Waarden

• Tekst
  • Display/Afbeelding
  • Display/Geanimeerde afbeelding
  • Display/Flash
  • Display/HTML5
  • Display/Uitvouwbaar
  • Display/Overig
  • Video (omvat alle typen videoadvertenties)
  • Native/Advertentie
  • Native/Overeenkomende content/Met advertenties
  • Native/Overeenkomende content/Geen advertenties
  • Overig
Merk op dat we voor gerelateerde typen advertenties een '/' naamgevingsconventie gebruiken.