Näytetyt mainostyypit ‑ulottuvuus

Tämä ulottuvuus kertoo, minkä tyyppinen mainos sivustollasi näytettiin. Jos esimerkiksi olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia, voit tämän ulottuvuuden avulla tarkistaa, minkälaisia Display-mainoksia mainosyksikössäsi näytettiin (eli näytettiinkö siinä esimerkiksi animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia).

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainostyypin yhteydessä saatetaan näyttää erilaisia mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Mainosyksikkösi saattaa näyttää erilaisia Display-mainoksia, kuten animoituja kuvia ja HTML5-mainoksia. Näytetyt mainostyypit ‑ulottuvuudesta näet, minkälaisia mainoksia sivustosi pyysi.

Mainostyypit-ulottuvuus on poistettu käytöstä ja korvattu Näytetyt mainostyypit ‑raportilla.

Arvot

• Teksti
  • Display/Kuva
  • Display/Animoitu kuva
  • Display/Flash
  • Display/HTML5
  • Display/Laajentuva
  • Display/Muu
  • Video (sisältää kaikentyyppiset videomainokset)
  • Natiivi/Mainos
  • Natiivi/Osuva sisältö/Mainoksia
  • Natiivi/Osuva sisältö/Ei mainoksia
  • Muu
Huomaa, että käytämme toisiinsa liittyvien mainostyyppien nimeämisessä kauttaviivaa (/).