Dimensionen Viste annoncetyper

Denne dimension viser, hvilke annoncetyper der rent faktisk er blevet vist på dit website. Hvis du eksempelvis har angivet, at en annonceenhed skal anmode om displayannoncer, kan du bruge denne dimension til at se, præcis hvilke typer displayannoncer der er blevet vist i din annonceenhed. Det kan være animerede billedannoncer, HTML5-annoncer osv.

Hvilke typer annoncer der bliver vist, afhænger af den aktuelle annoncekonfiguration. Lad os eksempelvis sige, at du har konfigureret en annonceenhed til at anmode om displayannoncer. Der kan i så fald blive vist forskellige typer displayannoncer i din annonceenhed, f.eks. animerede billedannoncer og HTML5-annoncer. Du kan bruge dimensionen "Annoncetype, der blev anmodet om" til at se, hvilken annoncetype der er blevet anmodet om på dit website.

Dimensionen Viste annoncetyper erstatter dimensionen Annoncetyper, som nu er blevet udfaset.

Værdier

• Tekst
  • Display/billede
  • Display/animeret billede
  • Display/flash
  • Display/HTML5
  • Display/udvidelig
  • Display/andet
  • Video (omfatter alle typer videoannoncer)
  • Native/annonce
  • Native/Matchet indhold/med annoncer
  • Native/Matchet indhold/uden annoncer
  • Andet
Bemærk! Vi bruger navngivningskonventionen "/" til angivelse af relaterede annoncetyper.