Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Better Ads Standards

Løs problemer med annonceoplevelsen på dit website

Et eller flere af dine websites overtræder Better Ads Standards

Hvis du har modtaget en underretning om, at et af dine websites har statussen "Fejl" eller "Advarsel", betyder det, at Google-systemer har registreret annonceoplevelser på dit website, der ikke overholder Better Ads Standards. For at hjælpe udgivere med at forbedre deres annonceoplevelser, gennemgår vi websites dagligt og optager videoer af de annonceoplevelser, som ikke overholder standarden. Hvis dit website har statussen "Fejl" eller "Advarsel", indeholder rapporten Annonceoplevelse disse videoer samt oplysninger om Better Ad Standards, og hvordan problemerne kan påvirke dit website.

Google er medlem af den verdensomspændende brancheorganisation Coalition for Better Ads og støtter Better Ads Standards fuldt ud. Overholdelse af Better Ads Standards er påkrævet i henhold til politikkerne for Google-udgivere. Vi opfordrer på det kraftigste AdSense-udgivere til at kigge på rapporten Annonceoplevelse og løse eventuelle problemer, som er registreret. Sådan gør du:

1. Få adgang til rapporten

Rapporten Annonceoplevelse er en del af Google Search Console, hvilket betyder, at du skal være bekræftet websiteejer for at få adgang til den. Du kan enten bede din webmaster om at tilføje dig som ejer eller bruger, eller du kan bekræfte ejerskabet selv. Få flere oplysninger

2. Forstå rapporten

Hvis dit website er blevet gennemgået, og status er "Advarsel" eller "Fejl", viser rapporten videoer af de annonceoplevelser, som sandsynligvis kan irritere eller vildlede dine besøgende. Klik på computer- eller mobilrapporten for at se de specifikke oplevelser, der er registreret.

Bemærk! Chrome filtrerer annoncer på dit website, hvis det har haft statussen "Fejl" i mere end 30 dage. Bemærk! Gennemgange på computere og mobilenheder administreres hver for sig. Hvis rapporten f.eks. angiver, at dit website har statussen "Fejl" for annonceoplevelser på mobilenheder (men ikke for annonceoplevelser på computere), og du ikke løser problemet inden for tidsfristen på 30 dage, vil annoncerne blive filtreret i Chrome på mobilenheder (men ikke på computere).
  3. Løsning af problemerne og anmodning om en gennemgang

Når du har identificeret de oplevelser, der ikke overholder standarderne, kan du arbejde på at fjerne dem. Derefter kan du beskrive, hvordan du har løst hvert enkelt problem, i området "Anmod om gennemgang" og klikke på Jeg har løst dette. Du modtager en bekræftelsesmail med en besked om, at dit website er ved at blive gennemgået. Få flere oplysninger.

Når du har løst alle problemerne i rapporten Annonceoplevelse, vil underretningen på din AdSense-konto forsvinde.