Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Automatiska annonser

Inaktivera ankarannonser högst upp på sidan

Modifiera annonskoden så att ankarannonser bara visas längst ned på sidan #disableanchorads

Du kan förhindra att ankarannonser visas högst upp på användarens skärm genom att modifiera din annonskod. När du har gjort ändringen och sparat annonskoden visas ankarannonser bara längst ned på dina sidor. Tänk på att du kan få sämre intäkter om du inaktiverar denna funktion. Våra experiment har visat att ankarannonser ger bättre resultat om de visas högst upp på skärmen.

Om du vill inaktivera ankarannonser högst upp på skärmen lägger du till parametern data-overlays="bottom" i annonskoden på alla dina sidor med ankarannonser.
Exempel

<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" data-overlays="bottom" crossorigin="anonymous"></script>
</head>

Obs! Det här exemplet är en godtagbar modifiering av annonskoden. Du bryter inte mot programpolicyerna för AdSense genom att ändra annonskoden på detta godkända sätt.