Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

AdSense-tilin luominen

Oletko valmis liittymään AdSenseen? Tarvitset AdSense-tilin luomiseen seuraavat kaksi asiaa:

• Google-tilin: Jos käytät Gmailia tai mitä tahansa muuta Googlen palvelua, sinulla on jo Google-tili. Jos et käytä näitä palveluja, voit luoda Google-tilin AdSense-tilin luomisen yhteydessä.
  • Itse luomaasi sisältöä: Tämä voi olla oman sivustosi tai blogisi sisältöä tai mitä tahansa muuta alkuperäistä sisältöä, jonka omistat ja joka on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukaista.
    Vinkki: Vaikka sivustosi ei olisi vielä valmis, voit silti luoda AdSense-tilin. Näin voit tutustua AdSenseen samalla, kun viimeistelet sisältöäsi.

Näin luot tilin

1. Siirry osoitteeseen https://adsense.google.com/start/.
  2. Klikkaa Aloita.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi.
  4. Lisää sen sivuston URL-osoite, jolla haluat näyttää mainoksia. Lue lisää URL-osoitteen lisäämisestä.

Jos haluat lisätä sivuston myöhemmin, jätä tämä kenttä tyhjäksi ja valitse Minulla ei vielä ole sivustoa.

Blogger (tai muu isäntäkumppani) tai YouTube
    • Jos olet YouTube-sisällöntuottaja ja haluat luoda AdSense for YouTube ‑tilin, kirjaudu YouTube-tilille ja siirry osoitteeseen https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
    • Jos sivustosi on jollakin isäntäkumppaneidemme sivustolla (kuten Bloggerissa), klikkaa URL-osoitteen lisäämisen jälkeen Siirry kohtaan…. Tilin luominen sujuu näin nopeammin, koska isäntäkumppanien sivustoilla on käytössä erilainen tilinluomisprosessi.
  5. Valitse, haluatko saada AdSenselta räätälöityjä ohjeita ja tulosehdotuksia.

Suosittelemme, että valitset Kyllä, niin voimme auttaa sinua hyödyntämään AdSensea mahdollisimman hyvin. Voit muuttaa yhteystietoasetuksiasi myöhemmin.

6. Valitse maksumaa tai -alue.
    Huom. Valitse maa tai alue, jossa tällä hetkellä asut ja johon sinulle voidaan lähettää henkilökohtainen tunnusluku (PIN) postitse. Tämä auttaa sinua saamaan maksusi jatkossa. Et voi muuttaa maata tai aluetta AdSensessa myöhemmin.
  7. Tutustu AdSensen käyttöehtoihin ja hyväksy ne.
  8. Klikkaa Aloita AdSensen käyttö.

Olet nyt kirjautunut uudelle AdSense-tilillesi.

Mitä voit tehdä seuraavaksi?

Nyt voit tutustua uuteen AdSense-tiliisi. Saatat huomata, että jotkin ominaisuuksista eivät ole käytettävissä. Tämä johtuu siitä, että sinun on vielä suoritettava muutama toimenpide, ennen kuin tilisi voidaan aktivoida. Lue lisää AdSense-tilin aktivoinnista.