Maksut

Tietoja maksuprofiilista

Tarvitset maksuprofiilin maksujen vastaanottamiseen AdSenselta. Kun rekisteröit AdSense-tilin, voit joko luoda uuden profiilin tai valita aiemmin luodun profiilin. Profiilisi sisältää kaikki keskeiset tiedot, jotka ohjaavat AdSense-tilisi maksuja. Seuraavassa on esimerkkejä näistä tiedoista:

• Maksun saaja: Sen henkilön tai yrityksen nimi ja osoite, jolle maksut maksetaan.
  • Verotustiedot: Tiliin liittyvä verotuksellinen asema, verotusmaa ja verotunnus.
  • Asiakirjan kieli: Joissakin maissa on mahdollista valita laskutus- ja maksuasiakirjoissa käytettävä kieli. Jos asiakirjan kieltä ei voi valita, oletuksena käytetään laskutusmaan virallista kieltä.
  • Yhteystiedot: Profiiliin liitettyjen henkilöiden nimet ja yhteystiedot.

Profiilin käyttäminen kaikissa Google-tuotteissa

Tietojen tallentaminen maksuprofiiliin helpottaa maksamista muissa Google-tuotteissa. Voit maksaa samoilla tiedoilla esimerkiksi Google Playn tai Google Analyticsin maksullisista ominaisuuksista. Maksuprofiili mahdollistaa myös sen, että jos olet aloittanut maksusuhteen toisessa Google-tuotteessa, voit halutessasi käyttää kyseistä profiilia ja sinun ei tarvitse antaa kaikkia tietojasi uudelleen tai luoda uutta profiilia AdSensea varten. Lisätietoja uudelleenkäytettävistä profiileista on Google Payments ‑ohjekeskuksessa.

Voit hallinnoida maksuprofiiliasi AdSense-maksut-osion Asetukset-sivulla. On kuitenkin tärkeää huomata, että profiilin tietojen muuttaminen vaikuttaa kaikkiin profiilin jakaviin tuotteisiin. Google-maksukeskuksessa on yleiskatsaus tuotteista, joihin mahdolliset muutokset vaikuttavat.

Käyttöoikeuden myöntäminen maksuprofiiliin

Jos olet rekisteröinyt yritystilin, voit lisätä maksuprofiiliisi muita käyttäjiä. Voit esimerkiksi sallia, että muut käyttäjät voivat rekisteröityä maksullisiin Google-palveluihin tai vastaanottaa kuukausittaisia tiliotteita. Lue lisää käyttäjien hallinnasta.