Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Sådan tjener du penge på YouTube

Som følge af den igangværende krig i Ukraine sætter vi midlertidigt visning af Google- og YouTube-annoncer på pause for brugere i Rusland. Få flere oplysninger.

Du kan tjene penge på YouTube ved at ansøge om deltagelse og blive optaget i YouTubes partnerprogram. Du kan kun tjene penge på kanaler, der følger vores politikker for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler.

Bemærk!

• Vi vil ikke fortælle dig, hvad du kan lave af indhold på YouTube, men vi har et ansvar over for vores seere, youtubere og annoncører. Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du tjene penge via YouTube. Når du er en del af YouTubes partnerprogram forventer vi, at du udviser stor ansvarlighed.
  • For at sikre os, at vi belønner gode youtubere, gennemgår vi din kanal, før du kan deltage i YouTubes partnerprogram. Vi gennemgår også løbende kanaler for at sikre, at de overholder alle vores politikker og retningslinjer.
  • Din indtjening fra YouTube kan være skattepligtig. Få flere oplysninger nedenfor.

Måder, du kan tjene penge på med YouTubes partnerprogram

Du kan tjene penge på YouTube med disse funktioner:

• Annonceindtægter: Tjen penge på annoncer på afspilningssider og Shorts-feedannoncer.
  • Kanalmedlemskaber: Dine medlemmer foretager faste månedlige betalinger for særligt fryns, som du tilbyder.
  • Shopping: Dine fans kan finde og købe produkter, f.eks. merchandise, fra din butik på YouTube.
  • Super Chat og Super Stickers: Dine fans betaler for at få deres beskeder eller animerede billeder fremhævet i chatten.
  • Super Tak: Dine fans betaler for at få deres budskab fremhævet i videoens kommentarsektion.
  • YouTube Premium-indtægter: Få en del af YouTube Premium-abonnenternes abonnementsgebyr, når de ser dit indhold.

Hver funktion har sine egne kvalifikationskrav foruden kravene til antal abonnenter og visninger. Hvis vores kontrollanter mener, at din kanal eller video ikke er kvalificeret, vil bestemte funktioner muligvis ikke være tilgængelige. Disse ekstra krav eksisterer af to primære årsager. For det første skal vi opfylde de juridiske krav alle de steder, hvor funktionen er tilgængelig. For det andet vil vi gerne belønne gode youtubere, så vi må sikre os, at vi har nok kontekst om din kanal. Det betyder generelt set, at vi har brug for at gennemgå mere indhold.

Husk, at vi løbende gennemgår kanaler for at sikre, at indholdet er i overensstemmelse med vores politikker.

Minimumskrav til aktivering af funktioner til indtægtsgenerering

Husk, at der til hver funktion hører separate krav. Nogle funktioner er måske ikke tilgængelige for dig på grund af lokale juridiske krav.

Når du bliver godkendt til at deltage i YouTubes partnerprogram, kan du få adgang til disse funktioner til indtægtsgenerering:

Krav
Annonceindtægter
  • Du skal være mindst 18 år gammel eller have en værge over 18 år, der kan håndtere dine betalinger via AdSense.
  • Du skal acceptere de relevante kontraktmoduler.
  • Du skal oprette indhold, der overholder vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold

Kanalmedlemskaber

• Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal bo i et land eller en region, hvor kanalmedlemskaber er tilgængelige
  • Kanalen er ikke angivet som lavet til børn og har ikke et betydeligt antal videoer, der er angivet som lavet til børn
  • Ikke en musikkanal under en kontrakt af typen SRAV
Shopping
  • Kanalen skal have mere end 1.000 abonnenter eller være en officiel kunstnerkanal
  • Kanalen er ikke angivet som lavet til børn og har ikke et betydeligt antal videoer, der er angivet som lavet til børn
Super Chat og Super Stickers
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal bo i et land eller en region, hvor Super Chat og Super Stickers er tilgængelige
Super Tak
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal bo i et land eller en region, hvor Super Chat er tilgængeligt
  • Ikke en musikkanal under en kontrakt af typen SRAV
YouTube Premium-indtægter
  • Du skal oprette indhold, der ses af en YouTube Premium-abonnent
Få tips til youtubere om, hvordan du tjener penge på YouTube.

Din YouTube-indtjening og skattepligt

At tjene penge på YouTube eller få Shorts-bonusser er en fantastisk måde at blive belønnet for at skabe godt, underholdende indhold på platformen. Husk, at du kan være forpligtet til at betale skat i dit opholdsland af penge, du tjener på indtægtsgenererende videoer på YouTube. Kontakt dine lokale skattemyndigheder for at få flere oplysninger.

Se, hvordan du tjener penge på YouTube

I denne video fra YouTube Creators-kanalen kan du se, hvordan du kan tjene penge på YouTube.

Introduktion til, hvordan du tjener penge på YouTube