AdSense voor games (AFG, AdSense for Games)

AdSense voor games voor HTML5

AdSense voor games is een advertentieprogramma van Google waarmee u inkomsten kunt genereren met HTML5- en WebGL-games.

Met deze eenvoudige oplossing, momenteel beschikbaar als beperkte bèta, kunnen gameontwikkelaars en -uitgevers eenvoudig advertenties integreren in hun HTML5- en WebGL-games. Hiervoor staan diverse advertentie-indelingen ter beschikking, zoals video- en beeldadvertenties die kunnen worden overgeslagen.

Skippable full-slot image ad format TrueView skippable video ad
AdSense voor games biedt diverse advertentie-indelingen, waaronder full-slot-beeldadvertenties die kunnen worden overgeslagen (links) en TrueView-videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen (rechts).

Aanmelden voor gebruik van AdSense voor games voor HTML5

Bent u geïnteresseerd in AdSense voor games voor HTML5? Vul dan het onderstaande formulier in en voeg een voorbeeld-URL toe van een van uw HTML5- of WebGL-games.

Aanmelden voor gebruik van AdSense voor games voor HTML5

Herinnering met betrekking tot het beleid

AdSense voor games voor HTML5 mag alleen worden gebruikt om inkomsten te genereren met HTML5- en WebGL-gamecontent.

• Uitgevers van videocontent moeten AdSense voor video gebruiken.
  • Andere outstream-videoplaatsingen zijn in strijd met het AdSense-beleid.