Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kom i gang med AdSense-kontoen din

Startsiden: Overvåk og administrer kontoen din

Finn ut mer om startsiden i AdSense-kontoen din

Startsiden er det første du ser når du logger på kontoen din. På den vises den beregnede inntekten og totalinntekten samt kontoresultatene. På startsiden viser vi deg også kunngjøringer, viktige meldinger og varsler om brudd på retningslinjene, slik at du får beskjed dersom vi registrerer at nettstedet ditt ikke er i tråd med programretningslinjene for AdSense.

Eksempel på den nye betaversjonen av AdSense i Material Design.

De viktigste elementene på startsiden

Startsiden er standardvisningen i kontoen og inneholder grunnleggende inntekts- og resultatinformasjon:
  • Inntektsinformasjon: I «Beregnet inntekt»-delen kan du raskt se de beregnede inntektene for dagen så langt, gårsdagen, måneden så langt og den forrige måneden. Saldo-delen viser de ubetalte inntektene dine og den siste utbetalingen. Finn ut mer om inntektsinformasjonen
  • Informasjonskort: Resultatinformasjonen på startsiden er organisert i interaktive kort:
    • Du kan feste PIN-kode favorittkortene dine øverst på siden og endre rekkefølgen på kortene du har festet, slik at du alltid har relevant informasjon der du vil ha den.
    • Du kan navigere til en resultatrapport som inneholder dataene på et av kortene, ved å klikke på Se rapporten.
    • Du kan få hjelp eller sende tilbakemelding ved å klikke på Mer Mer på et hvilket som helst av kortene.