AdSense-tilin käytön aloittaminen

Näin käytät AdSense-tiliäsi

Jos olet uusi AdSense-käyttäjä, alla olevat ohjeet auttavat sinua tilisi käyttämisessä. Tutustu pääsivuihin, joita ovat esimerkiksi Etusivu, Mainokset ja Sivustot. Käy myös Maksut- ja Tili-sivuilla, jotka sisältävät esimerkiksi asetuksia ja maksuvaihtoehtoja.

Vinkki: YouTube-tuloille julkaistaan AdSensessa erillinen etusivu ja maksutili, joita aletaan ottaa käyttöön maaliskuussa 2022 ja jotka tulevat seuraavan muutaman kuukauden kuluessa kaikkien saataville. Lue lisää YouTube-etusivusta ja ‑maksutilistä.

Pääsivut

Pääset AdSense-tilisi navigaatiopaneelista seuraaville pääsivuille:

AdSense navigation panel
  • Etusivu: Kun kirjaudut AdSense-tilillesi, näet ensimmäiseksi etusivun. Se sisältää lyhyen esittelyn tuloistasi ja tilisi tuloksista sekä linkit yksityiskohtaisempiin raportteihin.
  • Mainokset: Tällä sivulla voit luoda ja ylläpitää mainoksia.
  • Sivustot: Tällä sivulla voit luoda listan sivustoista, joita haluat käyttää AdSensessa.
  • Yksityisyys ja viestit: Tällä sivulla voit luoda ja muokata viestejä, joiden avulla voit pyytää käyttäjien suostumusta esimerkiksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Kalifornian tietosuojalain (CPRA) vaatimusten mukaisesti.
  • Bränditurvallisuus: Tämä sivu sisältää kaikki mainosten estotoiminnot.
  • Raportit: Täältä näet kaikki raportointivaihtoehdot.
  • Optimointi: Tämän sivun ohjeilla voit parantaa tilisi tuloksia keskitetysti ja saada näin enemmän irti AdSensesta.
  • Käytäntökeskus: Käytäntökeskuksen avulla voit löytää, ymmärtää ja ratkaista ongelmia, jotka vaikuttavat mainosten näkymiseen sivustoillasi. Se auttaa sinua noudattamaan ohjelmakäytäntöjä.
  • Maksut: Tältä sivulta näet maksusi ja voit tehdä muutoksia maksuasetuksiisi.
  • Tili: Täältä voit katsoa ja muuttaa tilisi asetuksia sekä tarkistaa tilisi tilan.

Muita hyödyllisiä sivuja

• Palaute: Tämän linkin kautta voit lähettää meille ongelmaraportteja, ominaisuuksiin liittyviä ideoita ja yleisiä kommentteja.
  • Ohjeet: Tästä painikkeesta Help icon avautuu AdSense-ohjeita sisältävä widget. Sen avulla saat vastauksia AdSensea koskeviin kysymyksiin tililtäsi poistumatta. Voit myös selata kaikkia AdSense-ohjekeskuksen artikkeleita ja käyttää AdSense‑ohjefoorumia.

Ilmoitukset

Klikkaa ilmoituskuvaketta Ilmoitukset, niin näet tärkeät viestit ja tilin ilmoitukset.