Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Politikker vedrørende tilpassede søgeannoncer

Indledning

Disse politikker gælder for brugen af Googles AdSense til søgning-tjenester (AFS, AdSense for Search) via CSA-protokollen (Custom Search Ads, tilpassede søgeannoncer).

Tydeliggørelse i forbindelse med disse politikker:

• "annoncer" betyder annoncer, der leveres af Google. Det betyder ikke nogen annoncer (eller andre annonceprodukter eller -tjenester), som ikke leveres af Google.
  • "indhold" betyder alt, som du præsenterer brugere for, herunder udgivergenereret indhold, syndikeret indhold, brugergenereret indhold, organiske søgeresultater, annoncer (leveret af Google eller en tredjepart) og links til andre websites eller apps, og
  • hvor det er angivet, at Googles godkendelse er påkrævet, gælder et sådant krav kun for brugen af Google-tjenester, herunder annoncer leveret af Google.

Du skal sikre, at din brug af Google-tjenester, herunder indhold på ejendomme, hvor Google-tjenester er implementeret, overholder disse politikker. Google kan foretage korrigerende handlinger i forbindelse med manglende overholdelse, herunder, men ikke begrænset til, følgende: (1) suspendering af levering af tjenester, (2) krav om, at du ophører med eller ændrer brugen eller implementeringen Google-tjenester eller (3) udøver deres rettigheder i henhold til den gældende onlineservicevilkår for Google AdSense eller anden relevant aftale mellem dig og Google.

Politikker

Ud over at overholde Google AdSense-programpolitikkerneskal du overholde nedenstående politikker vedrørende tilpassede søgeannoncer i AdSense for at kunne deltage.

Disse politikker gælder for alle implementeringer af tilpassede søgeannoncer (både for computerannoncer, mobilannoncer og mobilappannoncer):

1. Den forespørgselsvariabel, der overføres til Google, skal matche brugerens søgehensigt
    Tilpassede søgeannoncer må kun bruges på søgeresultatsider, der returneres fra en af følgende to kilder som følge af en brugers tydelige søgehensigt:
    • En søgeforespørgsel, som indtastes i et søgefelt og sendes direkte af en bruger, uden redigering, ændring eller filtrering. Søgefeltet må ikke udfyldes på forhånd med søgetermer, og udgivere må ikke oprette links, som indeholder søgetermer, der er udfyldt på forhånd.
    • En alternativ søgeforespørgsel, som er defineret i og overholder Googles politikker vedrørende alternative søgeforespørgsler.
  2. Der må kun være én anmodning om tilpassede søgeannoncer pr. brugerhandling
    Du må ikke foretage mere end én anmodning om tilpassede søgeannoncer pr. brugerhandling. En brugerhandling kan være et klik fra en bruger eller en rulning, der igangsætter asynkron indlæsning af flere søgeresultater.
  3. Det søgbare indholds type
    Som beskrevet i AdSense-programpolitikkerne må ophavsretsligt beskyttet indhold eller indhold, som strider mod vores retningslinjer for websiteindhold, ikke udgøre fokus for dit søgbare indhold.
  4. Koden må kun bruges på søgeresultatsider
    Annonceenheder må kun placeres på søgeresultatsider.
  5. Annoncerne skal være tydeligt angivet som annoncer, og det skal være let at skelne mellem annoncer og søgeresultater
  6. Der må ikke tilskyndes til søgninger
    Du må ikke tilbyde brugerne kompensation for at se annoncer eller foretage søgninger.
  7. Annoncer skal vises på sider med sAds øgeresultater
    Annoncer er beregnet til at fungere som et supplement til de søgeresultater, der returneres på dit website, og ikke som særskilte resultater.
  8. Partnere må ikke udfylde AdSense-annonceenheder til tilpassede søgeannoncer med AdSense til indhold-annoncer, Google Ad Manager-annoncer og/eller AdMob-annoncer
    Det er ikke tilladt at bruge forskellige anmodningstyper på samme placering, f.eks. ved at udfylde annonceenheder til tilpassede søgeannoncer med andre typer Google-annoncer såsom AdSense til indhold-annoncer, Google Ad Manager-annoncer eller AdMob-annoncer. Det er heller ikke tilladt at skifte mellem anmodningstyper for samme placering, f.eks. ved at bruge tilpassede søgeannoncer i AdSense i nogle visninger og AdSense til indhold-annoncer, Google Ad Manager-annoncer eller AdMob-annoncer i andre visninger.
  9. Du må ikke placere tilpassede søgeannoncer på en side, hvor der samtidig er efterspørgsel på Google Ads-tekstannoncer via andre enheder.

10. Antal annoncer i forhold til organiske resultater
    Antallet af annoncer må ikke overstige antallet af søgeresultater for en brugers søgeforespørgsel.

11. Medmindre Google har givet skriftlig tilladelse til det, må tilpassede søgeannoncer ikke implementeres på søgeresultatsider, hvor en væsentlig del af søgeresultaterne består af følgende:

• Videoer
    • Billeder
    • Nyheder
    • Personer
    • Musik
    • Indhold, der stammer fra andre Google-tjenester end Integrerbar søgemaskine (f.eks. YouTube API).

Politikker for annoncer på computere

1. Maksimalt tre annonceenheder pr. side Dine søgeresultatsider kan indeholde op til tre annonceenheder. Du kan også medtage én linkenhed og én AdSense til indhold- eller én Ad Exchange-enhed, som kun må indstilles til en placeringsmålrettet billedannonce.

2. Antal annoncer i forhold til organiske resultater

• Antallet af annoncer må ikke overstige antallet af søgeresultater for en brugers søgeforespørgsel.
    • Maksimalt fem annoncer (én enhed) over eller under søgeresultaterne, og annoncerne må ikke fylde mere end en tredjedel af søgeresultatpladsen, uden at der skal rulles
    • Maksimalt otte annoncer i enheder ud for resultater

Politikker vedrørende annoncer på mobilweb og tablets

1. Maks. to annonceenheder pr. side
    Når det gælder mobilenheder, må der ikke foretages mere end én anmodning om tilpassede søgeannoncer pr. side, hvor der vises resultater. Der må maksimalt være to mobilannonceenheder til tilpassede søgeannoncer på dine søgeresultatsider. Der må kun være én synlig annonceenhed på skærmen ad gangen.
  2. Der må maksimalt være tre annoncer i den øverste annonceenhed og maksimalt tre annoncer i den nederste annonceenhed.
  3. Brugerne må maksimalt kunne se én annonceenhed for tilpassede søgeannoncer for mobilenheder ad gangen.

Politikker for annoncer på mobilapps

1. Annoncer på rammen (annoncer med fast placering øverst eller nederst i appen) er ikke tilladt.
  2. Annoncer i rammen (annoncer, der er placeret på siden i mobilappen)
    Der må maksimalt være tre annoncer i den øverste annonceenhed og tre annoncer i den nederste annonceenhed. Der må være op til fire annoncer i den nederste annonceenhed, hvis den øverste annonceenhed ikke vises på siden.
  3. I mobilapps må brugerne maksimalt kunne se én annonceenhed til tilpassede søgeannoncer ad gangen.