AdSense for video

Ohjeita HTML5-videomainontaan

AdSense, Ad Exchange ja Google Ad Manager tukevat HTML5-videomainontaa. Tässä artikkelissa on ohjeita HTML5-videomainonnan tulouttamiseen.

Videosoitinvaihtoehdot

Käytä Google IMA3 HTML5 SDK:ta tukevaa kolmannen osapuolen HTML5-videosoitinta

Monet kolmansien osapuolten videosoittimet ovat jo nyt HTML5-yhteensopivia ja tukevat Google Ad Manager-, AdSense Exchange Video- ja AdSense videoille ‑videomainoksia. Jos käytät jo jonkin videotekniikkakumppanimme videosoitinta, varmista videosoittimen HTML5-yhteensopivuus kyseisen kumppanin tukitiimiltä.

Käytä Video.js:ää ja Google IMA3 HTML5 SDK ‑laajennusta

Voit käyttää avoimen lähdekoodin HTML5-videosoitinta Video.js ja tulouttaa sisältösi IMA SDK ‑laajennuksen sekä Google Ad Manager-, Ad Exchange Video- ja AdSense videoille ‑videomainosten avulla.

Käytä VAST- ja VPAID 2 JS ‑yhteensopivaa videosoitinta

Jos käytät VAST- ja VPAID 2 JS ‑yhteensopivaa HTML5-videosoitinta, voit jatkossakin näyttää Ad Exchange Video- ja AdSense videoille ‑mainoksia. Tämä edellyttää, että käytät IMA-sovittimen tagia ja lisäät &type=js-parametrin (katso lisätietoja esimerkkitestitagista).

Käytä mukautettua videosoitinta

Jos olet luonut HTML5-videosoittimen itse, sinun on integroitava IMA3 HTML5 SDK, jotta voit jatkaa sisältösi tulouttamista Google-videomainosten avulla. Pääset alkuun ladattavan esimerkkikoodin avulla.

Mainosaineiston liikenteenohjaus

Mainosmateriaalin hallinta ja transkoodaus Ad Managerissa

Ad Manageriin ladattavat videomainostiedostot transkoodataan ja niitä isännöidään automaattisesti HTML5-yhteensopivissa muodoissa. Tällaisia muotoja ovat esimerkiksi MPEG4 ja WebM.