AdSense for video

Ohjeita HTML5-videomainontaan

AdSense ja Google Ad Manager tukevat HTML5-pelimainontaa. Tässä artikkelissa on ohjeita sisällön kaupallistamiseen HTML5-videomainonnan avulla.

Videosoitinvaihtoehdot

Käytä Google IMA3 HTML5 SDK:ta tukevaa kolmannen osapuolen HTML5-videosoitinta

Monet kolmansien osapuolten videosoittimet ovat jo HTML5-yhteensopivia ja tukevat Google Ad Managerin, Ad Exchange Videon ja AdSense for Videon toimittamia videomainoksia. Jos käytät jo jonkin videotekniikkakumppanimme videosoitinta, varmista videosoittimen HTML5-yhteensopivuus kyseisen kumppanin tukitiimiltä.

Käytä Video.js:ää ja Google IMA3 HTML5 SDK ‑liitännäistä

Voit käyttää avoimen lähdekoodin Video.js-HTML5-videosoitinta ja IMA SDK ‑liitännäistä, kun haluat kaupallistaa sisältösi Google Ad Managerin, Ad Exchange Videon ja AdSense for Videon toimittamien videomainosten avulla.

Käytä VAST- ja VPAID 2 JS ‑yhteensopivaa videosoitinta

Jos käytät VAST- ja VPAID 2 JS ‑yhteensopivaa HTML5-videosoitinta, voit käyttää jatkossakin Ad Exchange Video- ja AdSense for Video ‑mainoksia, kunhan käytät IMA-sovittimen tagia ja lisäät &type=js-parametrin.

Käytä omaa videosoitinta

Jos olet luonut HTML5-videosoittimen itse, sinun on integroitava IMA3 HTML5 SDK, jotta voit jatkaa sisällön kaupallistamista Google-videomainosten avulla. Pääset alkuun ladattavan koodinäytteen avulla.

Koko näytön videoita koskeva rajoitus

HTML5-sisällölle tarkoitettu IMA SDK tukee simuloitua koko näytön tilaa, jota voidaan käyttää joissakin mobiiliverkkomuodoissa, kuten palkkion tarjoavissa videomainoksissa ja välimainoksissa. Koko näytön käyttämistä ei tueta HTML5-muotoisissa Display-mainoksissa.

Mainosaineiston liikenteenohjaus

Mainosaineiston hostaus ja transkoodaus Ad Managerissa

Ad Manageriin ladattavat videomainosaineistot transkoodataan automaattisesti ja niitä hostataan HTML5-yhteensopivassa muodossa (esim. MPEG4 ja WebM).