Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Din AdSense-side

På din AdSense-supportside kan du hurtigt finde svar på spørgsmål vedrørende din konto. Log ind på den Google-konto, du bruger til at få adgang til AdSense, så vi kan tjekke din konto.

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du gå til fejlfinding vedrørende loginproblemer.

Få oplysninger om forskellen på en Google-konto og en AdSense-konto.

Fejlfinding af konto

Fald i indtjening

Det første, du skal gøre, når du skal finde frem til årsagen til et fald i indtjeningen, er at få oplysninger om de vigtigste metrics, der har betydning for indtjeningen. Omsætningen påvirkes af flere faktorer, men generelt set er de vigtigste metrics: pris pr. klik (CPC, cost-per-click)CTR og eksponeringer.
Følg denne vejledning for at få flere oplysninger om vigtige metrics og om, hvordan du finder årsagen til faldet.

Annoncevisning

Fejlfindingen af annoncevisning i AdSense kan hjælpe dig med at løse problemer med annoncevisningen i Google AdSense. Følg disse trin for at få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med annoncevisning på dit website.

Fejlfinding af annoncevisning

Politikrelaterede problemer

Optimeringstips til at øge din omsætning

Du har ingen tilgængelige muligheder lige nu. Vend tilbage senere for at se nye muligheder. I mellemtiden kan du udforske flere AdSense-ressourcer på denne side.