Interaktiivisten mediamainosten (IMA) sovitin (AFG)

Jos videokumppanin alustaa ei ole integroitu interaktiivisten mediamainosten HTML5‑ ohjelmistokehityspakettiin, videosisältö voidaan silti kaupallistaa VAST‑ ja VPAID‑yhteensopivilla toistimilla. Interaktiivisten mediamainosten sovitin tukee AdSense peleille ‑ohjelmaa. Käytettävän videotoistimen on oltava yhteensopiva VAST 2:n tai VAST 3:n kanssa sekä VPAID 2 JS:n kanssa. Se käynnistää interaktiivisten mediamainosten ohjelmistokehityspaketin (IMA SDK) automaattisesti ennen mainospyynnön tekemistä, eikä ohjelmistopaketin integroiminen vaadi erillistä vaihetta prosessissa.

IMA SDK:n suora integrointi on kuitenkin aina suositeltavaa, sillä se mahdollistaa useampien ominaisuuksien käytön kuin IMA‑sovitin. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi dynaaminen kohdistaminen, näyttötiheyden rajoitus, kilpailukykyinen erottelu, mainosten ajoitus mainossäännöillä ja VMAP. Jos IMA SDK:n suora integrointi ei ole mahdollista, IMA‑sovitin voi kuitenkin päästä AdSense peleille ‑ohjelmaan.