Mahdollisuudet ja kokeilut

Mahdollisuuteen perustuvan kokeilun suorittaminen

Aina kun löydät Mahdollisuudet-sivulta kokeilun piiriin kuuluvan mahdollisuuden, voit halutessasi suorittaa suositellulle muunnelmalle kokeilun. Kokeilujen avulla voit verrata alkuperäisiä asetuksia muunnelmaan ja selvittää, kummat toimivat paremmin.

Näin suoritat mahdollisuuteen perustuvan kokeilun

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Optimointi ja sitten Mahdollisuudet.
  3. Valitse mahdollisuudessa Tee kokeilu.

Kokeilut-sivulle luodaan uusi kokeilu.

4. Lisää kokeilulle haluamasi nimi.
  5. Tee mahdollisuuden tyypin mukaan jompikumpi seuraavista:
    • Tarkista suositellut muunnelma-asetukset.

tai

• Valitse muunnelmalle haluamasi asetukset.
  6. Jos haluat valita kokeilun voittajan mieluummin manuaalisesti, laita Valitaanko voittaja automaattisesti? pois päältä.
  7. Klikkaa Luo.

Kokeilu siirtyy Käynnissä-tilaan, ja aloitamme datan keräämisen.

Huom. Saatat joutua odottamaan muutaman päivän, ennen kuin kokeilun ensimmäiset tulokset näkyvät.