Mahdollisuudet ja kokeilut

Ideoita tilin tulosten parantamiseen

Mahdollisuudet-osio on omistettu kokonaan tilisi tehokkuuden parantamiselle. Sivu toimii ikään kuin henkilökohtaisena avustajana, joka löytää tilille uusia mahdollisuuksia ja auttaa optimoimaan tuloksia ja tehokkuutta.

Mahdollisuuksia kannattaa seurata säännöllisesti. Niiden etsintä on jatkuvasti käynnissä taustalla riippumatta siitä, miten usein optimoit tiliä aktiivisesti.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Erilaiset mahdollisuudet

Mahdollisuuksia on monentyyppisiä:

Mainosasetuksiin liittyvät mahdollisuudet
Saatat nähdä lisätuloehdotuksen esimerkiksi asetusvalintojen muuttamisesta.
Mainoksen sijoittelua koskevat mahdollisuudet
Saatat nähdä lisätuloehdotuksen esimerkiksi mainosyksiköiden siirtämisestä parempaan kohtaan, kuten sivun ylätunnisteen alapuolelle.
Mainoskategorioita koskevat mahdollisuudet
Saatat nähdä lisätuloehdotuksen esimerkiksi estämiesi mainoskategorioiden sallimisesta.
Sivustoasi koskevat mahdollisuudet
Saatat nähdä ehdotuksen esimerkiksi sivuston optimoimisesta erikokoisille näytöille sivustolla käyvien tyytyväisyyden lisäämiseksi.

Vaikutus testattu kokeilussa ‑tunniste

Jos olet laittanut automaattiset kokeilut päälle, joissakin ehdotuksissa saattaa näkyä Vaikutus testattu kokeilussa ‑tunniste. Tällaiset ehdotukset perustuvat Googlen automaattisesti suorittamien kokeilujen tuloksiin. Voit siis kokeilla niitä huoletta.

Mahdollisuuksien käyttäminen

Jos haluat kokeilla ehdotusta, tutustu ensin näihin:

Lisätiedot mahdollisuudesta
Klikkaa ehdotusta, niin näet siitä lisätietoa. Kullakin mahdollisuudella on oma tietosivunsa, jossa on enemmän tietoa suositelluista muutoksista ja maininta siitä, mitä sivua tai mainosyksikköä ehdotus koskee (soveltuvissa tapauksissa) ja mitä sille voi tehdä.

Jos samantyyppisiä suosituksia on useita, ne näkyvät yhdellä yhteisellä tietosivulla, jotta niitä on helpompi käsitellä samanaikaisesti.

Mahdollisuuden käyttöönotto

Monet mahdollisuudet voi ottaa käyttöön heti. Jos olet valmis tekemään suositellut muutokset, valitse Ota käyttöön nyt (tai Käytä kaikkia, jos haluat ottaa käyttöön useita suosituksia). Muutokset tulevat voimaan heti.

Huom. Kun olet ottanut suositellut muutokset käyttöön, aiempia mainosasetuksiasi ei voi enää palauttaa automaattisesti. Voit kuitenkin muuttaa mainosasetuksiasi manuaalisesti milloin tahansa.
Mahdollisuuden merkitseminen käytetyksi
Osa mahdollisuuksista edellyttää, että teet jotakin niiden suhteen, esimerkiksi siirrät tietyn mainosyksikön tai luot uuden. Kuittaa ehdotukset myös tehdyiksi valitsemalla Olen tehnyt tämän.
Kokeilut mahdollisuuksien perusteella
Joidenkin mahdollisuuksien kohdalla voit ensin testata ehdotuksia sen sijaan, että ottaisit ne suoraan käyttöön. Jos et ole varma ehdotuksista, voit ensin kokeilla niitä tekemällä sivustolla A/B-testin, jotta saat paremman kuvan ehdotettujen asetusten toimivuudesta nykytilanteeseen verrattuna.
Mahdollisuuden hylkääminen
Jos et halua ottaa jotakin mahdollisuutta käyttöön, voit hylätä sen klikkaamalla X-painiketta, jolloin se poistetaan Mahdollisuudet-sivulta.

Miksi yhtään mahdollisuutta ei näy?

Mahdollisuuksia näkyy vain, jos arvioimme ne sivustoliikenteen tai tulonsaannin kannalta hyödyllisiksi. Vaikka yhtään mahdollisuutta ei olisi tarjolla juuri nyt, suosittelemme käymään Mahdollisuudet-sivulla säännöllisesti.