Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Riktlinjer för installation av AdSense for Games

Här är en snabb steg-för-steg guide för att få tillgång till annonser från AdSense for Games för ditt HTML5-medieinnehåll. Vi rekommenderar att du läser igenom alla steg noga innan du börjar med implementeringen.

1. Kontrollera att du har rätt kvalifikation
  2. Läs igenom policyerna för AdSense for Games
  3. Skicka implementeringen för granskning
  4. Lansera implementeringen

1. Kontrollera att du har rätt kvalifikation

Läs igenom kraven på inledningssidan för AdSense for Games för att kontrollera att det är rätt produkt för dig.

Kom ihåg att du först måste ha ett AdSense-konto för att registrera dig för AdSense for Games. Om du inte har ett AdSense-konto måste du registrera dig.

2. Läs igenom policyerna för AdSense for Games

Det finns ytterligare policyer för AdSense for Games, så se till att du har läst igenom och förstått riktlinjerna: policyn för AdSense for Interactive Media Ads (IMA).

3. Skicka implementeringen för granskning

När du har dubbelkollat ​​att du vill använda dessa produkter och att du uppfyller policykraven måste du skicka in en testimplementering med vår exempelkod för granskning. Gör så här:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser.
  3. Klicka på Andra produkter.
  4. Klicka på Ansök om AdSense for Games och följ anvisningarna i den interaktiva guide.

4. Lansera implementeringen

När vi har godkänt integreringen får du ett utgivar-id som du kan använda för att begära aktiva videoannonser. Du är då redo att börja skaffa intäkter via ditt HTML5-spelinnehåll.

Var noga med att använda ditt unika utgivar-id och ta bort alla förekomster av adtest=on-parametern för att vara säker på att allt fungerar som det ska. För mer information, läs följande bästa metoder och vanliga frågor.