Din guide til AdSense

Se videoer til nye udgivere

Find ud af, hvorfor over to millioner udgivere af alle størrelser bruger AdSense:

Meet our AdSense publishers

Se succeshistorier

Se, hvordan golisbon.com er vokset med AdSense i årenes løb:

Meet AdSense Publishers Roger Warwick and Mario Fernandes

Vil du høre flere inspirerende historier fra AdSense-udgivere, der følger deres drøm om at skrive indhold online? Se vores succeshistorier.

Lær af kurset Optimering af AdSense

Uanset om du ingen erfaring har med AdSense, eller du har brugt det i årevis, så kan du altid lære noget nyt. Få det optimale ud af din AdSense-konto med Optimering af AdSense – et onlinekursus til AdSense-udgivere. Kurset samler alle vores bedste optimeringsressourcer på ét sted.

Lesson 1.0: Understanding CPC and CPM
Lesson 1.1: Choosing ad types
Lesson 1.2: Selecting ad sizes
Lesson 1.4: Creating custom channels
Lesson 1.5: Performing A/B tests

Se resten af lektionerne på vores AdSense YouTube-kanal.