Relevant innhold

Kontrollér om nettstedet ditt er godkjent for «relevant innhold»

Før et nettsted kan bli godkjent for relevant innhold, må det oppfylle minstekravene til trafikkvolum og antallet unike sider. Du kan finne ut om nettstedet ditt er godkjent for relevant innhold, ved å gå til «Mine nettsteder»-området i AdSense-kontoen din.

Slik kontrollerer du om nettstedet ditt er godkjent for relevant innhold:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Mine nettsteder.
  4. Klikk på Relevant innhold under «Mine nettsteder».
    Hvis du ikke ser Relevant innhold under «Mine nettsteder», er du foreløpig ikke kvalifisert til å bruke relevant innhold.
  5. Sjekk om nettstedet ditt er oppført på «Relevant innhold»-siden:
    • Hvis nettstedet ditt er oppført, kan du plassere enheter med relevant innhold på alle sidene på nettstedet.
    • Hvis nettstedet ditt ikke er oppført, er det foreløpig ikke godkjent for relevant innhold.

Hvis minst ett av nettstedene dine er kvalifisert, ser du alternativet for å lage enheter med relevant innhold på Mine annonser-fanen i kontoen din. Finn ut hvordan du lager en enhet med relevant innhold.

Vi kontrollerer regelmessig om ulike nettsteder er kvalifiserte. Hvis nettstedet ditt ikke er kvalifisert ennå, kan du sjekke statusen på nytt senere når du har mer trafikk og/eller flere unike sider.

Hvis nettstedet ditt er et underdomene

Vær oppmerksom på at anbefalingene vi genererer for underdomener (f.eks. m.example.com, forum.example.com osv.), gjelder for hele toppnivådomenet. Hvis du for eksempel plasserer enheter med relevant innhold på det kvalifiserte underdomenet example.exampleblog.com, inneholder de anbefalinger for alle underdomenene på exampleblog.com.

Hvis du eier flere nettsteder

Hvis du er en publisist med flere nettsteder, kan det hende at bare noen av nettstedene dine er kvalifisert for relevant innhold. I så fall ber vi om at du bare plasserer enheter med relevant innhold på de kvalifiserte nettstedene dine. Hvis du plasserer enheter med relevant innhold på nettsteder som ikke er kvalifisert, kan vi ikke legge inn anbefalinger i enhetene.

Fremgangsmåten videre