Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Om Multiplex-annonser

Med Multiplex-annonser, som er en type integrert annonseformat, kan du vise flere annonser i et rutenett i en annonseenhet. Du kan tilpasse formatet i tråd med stilen på nettstedet ditt.

Publisister plasserer som regel Multiplex-annonseenheter i sidefelt eller på slutten av artikler. Det skyldes at dette formatet gir muligheter for effektiv inntektsgenerering mot slutten av brukeropplevelsen på sider eller nettsteder. Med Multiplex-annonseenheter kan du vise annonser til brukere som er ferdig med å forbruke innholdet ditt.

Eksempler

På bildene nedenfor ser du hvordan Multiplex-annonser blir seende ut på mobilenheter og datamaskiner.

Tips: Når du oppretter en Multiplex-annonseenhet, kan du se ulike størrelser og stilalternativer i forhåndsvisningen.

Eksempel 1: Multiplex-annonser på datamaskin

Eksempel 2: Multiplex-annonser på mobilenhet